Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avcılık
antalyalı arkadaşlar benide aranıza alırsanız ve bir av yaparsak ki şu aralar gazi pasada manyak palamut ve mercan varmış(giden arkadaş flmlerini çekip entrnette bize gösterdi)akla ziyan.hem balığık zamanını kaçırmayız hemde tanışırız nedersiniz? eğer özelime tel.nolarınızı yazarsanız görüşme imkanımız olur.olmazmı? herkeze saygılar.
ben gemiciyim denizlerdir evim,her limanda vardır bir sevgilim
Bul
Aramıza hoşgeldiniz Oğuzhan bey, tam da zamanında geldiniz.Antalya'lı arkadaşlarımız bu hafta sonu bir tanışma avı düzenliyorlar,aşağıdaki linki inceleyin derim.
Konuyu ''icatlarınız'' başlığı altına açmışsınız,uygun başlığa taşıyorum; konularınızı uygun başlıklar altında açarsanız aradığınız yardıma daha kolay ulaşabilirsiniz.Katılımızın daimi ve kalıcı olması dileklerimizle keyifli paylaşımlar..Rastgele..
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=8586
Bul
hoşgeldin. hayırlı olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
oğuz bey aramıza hoş geldiniz Alkis sayın abim açıklama yapmış .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hoş geldiniz hoş bir yere geldinizAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
oğuzhan abi hoşgeldin aramıza, mehmet abinin açıkladığı gibi antalya organizasyonu konusundan takip edebilirsiniz.Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
arkadaşlar organizasyon yazısılyla orada size belli tekneler sundum.telefonum var sevgili arkadaşlarım önerileriniz için telefonlarınızı bekliyorum.sevgiyle kalın
Bul
mehmet bey yeni konu açarken nereden açıldığını bulamadığım için icatlardan konu açtım .bir zahmet nerden açıldığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.sevgisaygılarımla.
Bul
oğuzhan bey yeniden hoşgeldiniz.Paylaşımlarınızı bekliyoruz,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
oguzhan47 yazdı:mehmet bey yeni konu açarken nereden açıldığını bulamadığım için icatlardan konu açtım .bir zahmet nerden açıldığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.sevgisaygılarımla.
Oğuzhan bey forum anasayfaya bakarsanız ''Yönetim paneli-Duyurular-İstekleriniz ; Bilgi-Haber ; Balıklar ; Av raporları; vs. gibi ana başlıklar ve bunlara bağlı alt başlıkları göreceksiniz. Açmak istediğiniz konunuza uygun başlığa girip aşağıdaki fotoda görülen '' yeni konu aç''ı tıklamanız yeterli olacaktır.kolay gelsin..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi