Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BU HAFTAKİ HASILAT
[Resim: resm190xw5.th.jpg]
Bul
[Resim: resm187yt7.th.jpg]
Bul
çantalar fileler dolmuş taşmış.Şansınız iyi gitmiş .Darısı şansım yok diyenlere.Şans bizede elbette güler.
Bul
Şimdi Serenay kardeşim. "Darısı şansım yok diyenlere" demişsin. Ne güzel demişsin ağzına sağlık.

Ama insan beceriksiz olmaya görsün ya... Ben hem şanssız hem de ultra beceriksiz bir insanım. Ben bu sitenin yüz karasıyım. Frown
Bul
OceanDream yazdı:Şimdi Serenay kardeşim. "Darısı şansım yok diyenlere" demişsin. Ne güzel demişsin ağzına sağlık.

Ama insan beceriksiz olmaya görsün ya... Ben hem şanssız hem de ultra beceriksiz bir insanım. Ben bu sitenin yüz karasıyım. Frown

abicim bu işin bereriksizlikle hiç bi alakası yok valla olta kendi kendi ne tutuyor resimdeki balıklar daha hepsi deil bizim oralara yolun düşerse beklerim beraber bir balık tutarızz... RASGELE
Bul
Hocam anlatamadım galiba. Beceriksizlik derken, 45 dakkada 3 takım koparmaktan söz ediyorum ben. Makinayı kapalı unutup binbir zorluklarlla düğümlerini attığım zargana takımını çat diye koparıp denize salmakdan söz ediyorum ben. Frown Birgün balık tutarız seninle inşallah.. Ya da sen tutarsın ben izlerim 95
Bul
OceanDream yazdı:Şimdi Serenay kardeşim. "Darısı şansım yok diyenlere" demişsin. Ne güzel demişsin ağzına sağlık.

Yok öyle deme05.Bak balıkta bana göre 1. kural sabırdır.2.Kuralda aklı çalıştırabilmektir.Balık işi hakketen şans işidir.Yanında adamlar koca koca balık tutar.sen onların tuttuklarına bakarak iç geçirirsin.Hemen onların yanına yaklaşıp ne tür  malzeme kullandıklarını merak ederiz.dimi. Ama birde bakarız ki hemen hemen aynı malzeme elimizde var.Ama balık niye ona geliyorda bana gelmiyor muhabbeti başlar.Balık işi Kısmet işi.Yani şanstır.Senin başına gelenleride böyle düşünmek gerekir.Balık tutarken birde o heyecan yokmu.71:xx77:Makinayı açmayıda unutturur.başka şeyleride.Zamanla göreceksinki birde bakmışsınki süper bir balıkçı olmuşsun.Niye olmasın dimii.Rastgele  
Bu rada Nick olarak kızımın adını kullanıyorum( serenay).Benim adımda ilker
Bul
güzel balıklar helal olsun inşallah tutulması kadar yemeside güzeldir.

rasgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bugünkü hasılat(KEMANİ köpekbalığı) ozoca51 38 10,766 02-12-2009, 12:33
Son Yorum: efe4848
  bu haftaki eşkina avlarım 2 doktor 18 3,277 26-04-2007, 16:37
Son Yorum: ANTALYALI07
  bu haftaki eşkina avlarım 1 doktor 14 2,479 26-04-2007, 01:15
Son Yorum: esebo

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi