Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reklam
arkadaşlar dikkat ettinizmi bilmem ama sayfanın başlığından sonra 50tane reklamdan sonra mesajlarımıza girebiliyoruz.tvde zaten buramıza kadar reklemla ,enternette bir yere girdiginizdede koskoca yazılarla resmen o reklemı gözümüze sokuyorlar.bari hiç olmazsa bizim sayfamızda rahat rahat konuşabilelim.teşekkürler.sevgiler.
ben gemiciyim denizlerdir evim,her limanda vardır bir sevgilim
Bul
oguzhan47 yazdı:arkadaşlar dikkat ettinizmi bilmem ama sayfanın başlığından sonra 50tane reklamdan sonra mesajlarımıza girebiliyoruz.tvde zaten buramıza kadar reklemla ,enternette bir yere girdiginizdede koskoca yazılarla resmen o reklemı gözümüze sokuyorlar.bari hiç olmazsa bizim sayfamızda rahat rahat konuşabilelim.teşekkürler.sevgiler.

Oğuzhan Bey sizin sıkıntınızı anlıyorum ancak bu sitede paralı üyelik olmadığı için ve hiç bir üyeden ticari amaçlı birşey talep edilmediği için giderleri karşılamak açısından başka bir şansımız bulunmuyor. Sitemizin tek gelir kaynağı reklamlar ve aylık server masraflarını ,vergilerimizi bu reklamlar sayesinde karşılıyoruz.Anlayışınız için teşekkürler.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
oguzhan bey muratında bahsettiği gibi sitemizin tek geliri bu reklamlar onlar sayesinde site ayakta duruyor aylık server parası yıllık ödeme derken baya bir masrafı var sitenin.
birgün piyangoyu tutturursam söz veriyorum tek reklam olmayacak sitede Seerf
Bul
sevgili arkadaşlar aydınlatıcı bilgileriniz için çok teşekkür ederim.napalım sağlık,mağlık olsun.yeterki gönüller bir olsun.herkeze saydı ve sevgilerimle.
ben gemiciyim denizlerdir evim,her limanda vardır bir sevgilim
Bul
Bizde teşekkür ederiz oğuzhan abi anlayışın için, malum hepimiz orta halli insanlarız masraflarıda bu şekilde karşılamak zorundayız Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
her gün 2 tık yeter.fazlası yok ama.tık tık.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  reklam boyle olur. Tropheus 24 3,458 04-04-2010, 17:28
Son Yorum: tedirgin SaZaN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi