25-10-2009, 13:53
Mustafa paylaşıma teşekkürler bereketiniz her zaman bol olsun.
Yumurtalık (KOKAR) mevkii
|
25-10-2009, 15:00
scambaz yazdı:sayın arkadaşım bende genelde orada avlanıyorum bir çok balık çeşdi yaka ladım orada hatta bazen sabaha kadar iki 54 lük kolemanı doldurup geldigimiz oluyor fa kat bu aralar su biraz sıcak henüz iri istarvit ve çupra yok be n karşıda avulluk sitesinde kalıyorum aralık ayında iyi balık çıkar özelikle levrekSerkan aramıza hoşgeldin,keyifli paylaşımlar..Senin de o verimli meradan av paylaşımlarını bekleriz..Rastgele..
25-10-2009, 22:45
GALAPAGOS yazdı:dostlar burası genelde avlak bölgemiz...herşey çok güzel de kıyı baya bakımsız görünüyor ![]() ![]() ![]()
26-10-2009, 00:47
mustafacım
çok güzel şeyler yazmışsın ![]() o bereketli avlakta bereketli avlar dilerim ![]() fotolarıyla birlikte tabii ![]()
26-10-2009, 00:58
scambaz yazdı:sayın arkadaşım bende genelde orada avlanıyorum bir çok balık çeşdi yaka ladım orada hatta bazen sabaha kadar iki 54 lük kolemanı doldurup geldigimiz oluyor fa kat bu aralar su biraz sıcak henüz iri istarvit ve çupra yok be n karşıda avulluk sitesinde kalıyorum aralık ayında iyi balık çıkar özelikle levrekSerkan ailemize hosgeldin..iyi paylasimlar ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yumurtalık (KOKAR) mevkii 2 | GALAPAGOS | 6 | 2,881 |
26-11-2008, 15:26 Son Yorum: GALAPAGOS |