Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizasyon hediyesi
araphüso26 yazdı:neden kepçemi getirecen heheSiyirdim
hahahahaaa valla dostum sen iyi izleyicisin sana helal olsun Alkis
1.si çizme ve kepçemi getiririm boş kaldıkça gögsüme kadar suya girer dolaşırım kumda kalkan baığı ararım,
2.si bende 3 kamış var 3 kamışa 15 er köstek kanca yani çapari ama saglam kalkan balığı çaparisi yapar istavritle yemler atarım 3 çapari 45 kanca demek 45 kanca 30 ar cm arayla olsa 13,5 metre yere bakabilir demektir eğer orada kalkan varsa ve o balık sahile inip gezinirse hiç şansı kalmaz hem kurallara uyan av olur hemde avcı av olur
3.sü levrekciye balık sorulmaz bidaha olmasın dostum ben sana sazan soruyormuyum BoboHappySiyirdimHeheSeerf
Bul
tamam sorumu geri aldımSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
HappyBobo
Bul
5 kg üstünde trofe kalkan tutanlar kurallar gereği o kalkanı site yönetimine vermek zorundadır Siyirdim bknz madde 247/15 Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben birşeyler ayarlamaya çalışacağım firmalara gittigimde görüşürüm bu konuyu büyük ihtimalle gelemiyeceğim için bir şekilde sana ulaştırırım sen verirsin artık ödülü ahmet abi,yada sen kazanırsan kendi ödülünü arapa verdirirsin artık GulumseSeerf

Tamam bu işde holloldu o zamanSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
H.A.R.U.N yazdı:Madem jest diyorsun al benden bir jest
5 kg kalkan çekene 2 strike benden (kalkan balığını orada indiririz ama)
En çok Seerf bir tanede benden
10 mt Jaws çekene birtane sıfır 4x4 jeep
Tamam bukadar yeter etim budum bu kadar Happy

Harunum bu senin dediklerini çekene bende bişeyler veririm sen kafanı yorma..SiyirdimHehe
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fish or die yazdı:5 kg üstünde trofe kalkan tutanlar kurallar gereği o kalkanı site yönetimine vermek zorundadır Siyirdim bknz madde 247/15 Happy

Olurmu murat yanlış biliyorsun Kurallar gereği uzuna hediye edilir..SiyirdimHehe

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni bir organizasyon yycolak 67 7,350 13-10-2009, 23:46
Son Yorum: deniz aşığı
  Organİzasyon yer deĞİŞİklİĞİ fish or die 16 3,327 21-06-2009, 08:20
Son Yorum: yycolak
  Organİzasyon tarİh deĞİŞİklİĞİ fish or die 5 1,587 04-06-2009, 10:40
Son Yorum: orhanekmekci
  lapsetur ve organizasyon hakkında LeVrEkCi 27 4,492 06-10-2008, 23:17
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi