Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hazirliklar son safhada
alperburdur yazdı:bol balıklı bir sezon geçirmen dileğiyle abicim herbiri 5 er balık yakalasın inşallah...AlkisSeerf
sagolasin Alper tesekkur ederim..sizlerede bol balikli sezonSeerf
Bul
faruk abi, tekneyi parlatmışsın. hayırlı olsun. abi cumartesi gittim; kova boş döndüm. çok yunus vardı. bir de bir iki profesyonel balıkçının ağlarına 7-8 kiloluk köpek balığı takılmış. bu ne iştir abi?.. yunuslarla başımız beladayken şimdi bir de köpek balığı... hayret bizim buralarda köpek balığı olsun...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:faruk abi, tekneyi parlatmışsın. hayırlı olsun. abi cumartesi gittim; kova boş döndüm. çok yunus vardı. bir de bir iki profesyonel balıkçının ağlarına 7-8 kiloluk köpek balığı takılmış. bu ne iştir abi?.. yunuslarla başımız beladayken şimdi bir de köpek balığı... hayret bizim buralarda köpek balığı olsun...
Hakan tekneyi ben degil,servise verdigim usta temizleyip parlatmis iscilerineSiyirdim
o kopek baliklari camgoz cinsindendir herhalde,onlar bizim sularda hep var..arada pareketelerde de cikiyorlar..bak bakalim su fotodakinin buyugundenmi onlar...

[Resim: picture.php?albumid=225&pictureid=1571]
Bul
Albatros-gr yazdı:Hakan tekneyi ben degil,servise verdigim usta temizleyip parlatmis iscilerineSiyirdim
o kopek baliklari camgoz cinsindendir herhalde,onlar bizim sularda hep var..arada pareketelerde de cikiyorlar..bak bakalim su fotodakinin buyugundenmi onlar...

Faruk abi camgözleri anladık da o aşadaki katliamSiyirdim ne öyle abi.Maşallah bu avını görmemiştim.Afiyetler olsun.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi camgözleri anladık da o aşadaki katliamSiyirdim ne öyle abi.Maşallah bu avını görmemiştim.Afiyetler olsun.
parekete bereleti onlar..eskilerden
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi