22-04-2009, 09:30
Kilit dost içindir hırsıza ne yaparsan yap nafile kafaya koyduktan sonra..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
motor çalınmasına karşı
|
22-04-2009, 09:30
Kilit dost içindir hırsıza ne yaparsan yap nafile kafaya koyduktan sonra..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
22-04-2009, 09:45
ah be ah imkan olsada garaja çekilse ne iyi olur.açıkta duran her pahalı şey hırsızların ağzını sulandırıyor.Onlara göre limanlar bulunmaz fırsat olmalı.
![]()
22-04-2009, 12:14
yinede çaydırıcı olduğu kesin
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
22-04-2009, 12:27
abim bir insan senin kötülüğünü istedi zaman o motoru çalaz da bozar kıraryani anlıyacan hırsıza kilitmi dayanır
![]() ![]() genede paylaşım için teşekküler ![]()
22-04-2009, 14:28
valla hırsıza kilit dayanmaz.Ama bu işi birde hırsıza sormak lazım.Tanıdık bir hırsız bulup sormalı.ne yapayımda bu motoru hırsızlardan koruyabilirim.muhakka akıl verir.ama hırsız arsız olur.açar kilidi alır gider.
22-04-2009, 14:44
kamil abi ve serkan gördüler evden kuma tahminen 15 basamak merdiven ve 50 metre kuma inince bi 50 metrede denize var.
tekne kumda ters duruyor çevirilip denize indirilecek,30 kg luk motor takılacak,12 lt lik benzin bidonu taşınacak,1 küçük bir büyük kepçe kürekler,çapa çapa ipi,takım çantası giysi ve yemek çantası kamışlar hepsi teknede olması lazım. benim kaldıraçta hepsi kalabilir ama olta çantam ve motor çalınırsa yazık olur o nedenle artık tekneden çıkartmam gerekiyor.birde bu benim motor hafif diğeri 9.9 hp sanırım 45 kg üstü bir motor o zaten imkansız çıkartılmaz. kamil abilerle gittigimde de bu haftada her akşam çıkarttım sabah taktım son 10 günde 5 kez motor çıkartıp taktım. 3 krş luk keyif yapacaz canımız çıktı hırsızlar nedeniyle. aslında yazın en güzeli teknelere özel bekçi tutmak ama onada herkes yanaşmıyor yoksa bizim orada sırf bizim evin önünde 15 tekne var ayda 30 ar tl verilse kafamız rahat edecek.tabii kollarımızda ![]()
22-04-2009, 15:00
(Son Düzenleme: 22-04-2009, 15:32, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Buradaki hirsizlar,profesyonel beyler...calisma taktiklerini az bucuk tespit ettik:
Once sabah saati normal gunde herkes isinde iken limana bir olta ellerine ,biraz sulinez,bir kahve alip geliyorlar,teknelerin uzerine binip olta atiyorlar,fakat o esnada teknenin motorunu sokebilirmi,sokemezmi diye ilk tespiti yapiyor.(sen o anda gitsen bile,ne yaptik yedik mi tekneni diyecek).boyle gunduz gozu ile tekneleri geziyorlar...devaminda uygun gordukleri gece gelip,aranmiyor..dogru tespit ettikleri motorlari vurup kaciyorlar.bunu nasil tespit ettik,derseniz.... Benim motor,calinmazdan evvel,bir gun teknemde,birplasttik kahve bardagi,sulinez kaplari buldum...eh dedim birileri avlanmis. motor calindiktan sonra ortaya cikti,diger calinan kisilerden biri dukkana,geldi onun da teknesinde sulinez kabugu ve kahve bardagi,bulmus ayni gunlerde.,ve bu kisi calinan diger motor sahiplerinin teknelerindede ayni seyin oldugunu soyledi.. yok abi bu kadar tesaduf olamaz....
22-04-2009, 15:03
valla zahmetli iş nihat.ama çaresi olsada olmuyor.indir bindir .
En ağır işçi benim Gün 24 saat ve ben Hep Teknemi düşünüyorum. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
MOTOR TAMİRCİLERİ | karadeniz01 | 1 | 2,556 |
26-01-2007, 10:21 Son Yorum: LeVrEkCi |