Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yasak av yapanlara hapİs cezasi
heryerde cahil dolu eğitim ne kadar önemli olduğu bu işte bile kendini gösteriyor.
Bul
adem77 yazdı:hak eden cezalandırılsın
doğru adem kardeşim herkes akıllı geçinirse evlatlarımıza bozulmuş bir doğal döngü bırakacağız...
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
fotokopici yazdı:heryerde cahil dolu eğitim ne kadar önemli olduğu bu işte bile kendini gösteriyor.
esas bu konuda eğitim çok önemli ki geleceğimizi tehtid eden doğal döngü korunabilsin. mesela kuş gribi yüzünden tavukları helak ettiler de ne oldu bu sefer keneler çoğaldı.doğal döngüye aşırı müdahale döngüyü bozarSnifsinf
Bul
alperburdur yazdı:esas bu konuda eğitim çok önemli ki geleceğimizi tehtid eden doğal döngü korunabilsin. mesela kuş gribi yüzünden tavukları helak ettiler de ne oldu bu sefer keneler çoğaldı.doğal döngüye aşırı müdahale döngüyü bozarSnifsinf

Aynen katılıyorum AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Aynen katılıyorum AlkisAlkisAlkis
teşekkürler ahmet abicimSeerf
Bul
alperburdur yazdı:uğurum naptın abim o zaman tamamen sıyırırız ya eğitimle olacak işler bunlar okullarla ve ferdi çabalarla çevrene anlatıla anlatıla bilinçlendirerek çözülebilir ancak sen hiç yasak av yapmıyorsun ki neden böyle dedin bakayım senHiHappy
şaka olsun diye dediydim abim çok doğru insanları bilinlendirmemiz lazım Wink
yoksa balık kalmayacak yawSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hapis Kamil ILIPINAR 3 1,826 29-11-2006, 02:06
Son Yorum: A.Kare_Balıkçı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi