09-05-2009, 00:58
kedi de anlamış zaten bana vermiyceklerini.hiç alıcı gözüyle bakmıyo sankiiiii

Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez.
Acaba oldumu?
|
09-05-2009, 00:58
kedi de anlamış zaten bana vermiyceklerini.hiç alıcı gözüyle bakmıyo sankiiiii
![]() Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez.
10-05-2009, 00:59
Yalçın abicim helal olsun sizlere.Maşallah çok güzel keyifli bir gün geçirmissiniz.Tebrikler
![]() ![]() ![]() Fikret abi bence kedi sana çok anlamsız bakmış ![]() Sanki " hadi canım yeme beni Allah aşkına, bunu bana vereceksin haaa" der gibi... Ben de kediyle aynı fikirdeyim ayrıca ![]() ![]() Devamı dileğiyle....Rasgele.... ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
10-05-2009, 07:29
Bahadırcım,
Biz bunu bayağı sık yapmaya başladık.Katılırmısın. Gözlem doğru.Fikret resmi çekerken bile balığı kaptıracağım diye ödü koptu.
10-05-2009, 10:36
olmuş olmuş yalçın abi
![]() ![]() ![]() ![]() konakta güzel balk yapmış ayrıca yemi ne kullandınız abi
BİR AĞAÇTAN BİRMİLYON KİBRİT ÇIKAR !!!!
BİR KİBRİT BİRMİLYON AĞACI YAKAR!!!
10-05-2009, 19:50
yycolak yazdı:Bahadırcım, Abi devam edin de gözümüz gönlümüz açılmaya devam etsin. Vakit uygun olursa tabii ki katılmak isterim.Balık bahane dostluk şahane.İlkemiz bu ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
10-05-2009, 21:27
Çok harika bir gün gecirmişsiniz vallahi tebrik ederim arkadaşlar. Bu arada afiyet balşeker löp löp et olsun inşallah.
![]() ![]()
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
11-05-2009, 06:40
İsmailcim,yem boru kurdu.Şuanda başka yem bulmak için çaba harcamıyoruz.Aslında bizdeki olayda Bahadırın dediği gibi maksat muhabbet olsun balık bahane.Baksana kediye teklif edilen balığa.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ayrılığın acısı çıktımı acaba? | serdal76 | 9 | 1,440 |
22-11-2015, 15:19 Son Yorum: tahsinmersin |