Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iskorpit
bu iskorpit tuttuğum en buyuk iskorpitti çorba yapması için (Balık and Ozana) teslim ettiğimde cep telefonuyla çekti ortalama 1 kilo civarıydı..

[attachment=1406]
Bul
89kardeşim bu balıkların çıktığı yeri bizden başkası bilmiyoo tamammı..aramıza hoş geldin..kardeşim onur..myfishfriend..:0507:
Bul
vallahi helal olsun sana.hem tutmuşsun hemde eline almışsın.benim oltaya böyle balık vurunca misinayı kesiyorum korkumdan.bir kere sokar(bizde çırpan adı) parmağıma iğnesi battı.aman tanrım parmağımı kesseler daha iyi.o gün bu gün korkarım.
Bul
özgür bidaha yazma sakın bunu alaala Smile)) yaw iskorpit bu piranha degil agzından tuttunmu levrekten farksızdır bu hayvan sadece sırtına dikkat edeceksin güzel balıkmış tebrikler 1 tenere çorba çıkar ondan bi kere 2 adet çift yakalamıştık babam mehmet reisle herbiri 3 er kilo geliyordu lokantalar kapmıştı elimizden hemen o zaman çorbasını bilmiyorduk aklıma geldikçe vahlanırım
rastgele
Bul
helal olsun
Bul
seneler önce iskorpitin küçüğünü sarıyerde avlamıştım. tamamen şans eseri tabiiki Smile

arkadaşlar, siz nereden avlıyorsunuz bunları? Smile bizimle de paylaşın.

Cüneyt
Bul
bende çok severim iskorpiti çorbası çok güzel olur
balık çok güzelmiş helal olsun.

rasgele
Bul
ya valla merak ettim bu çorbayı.Ankarada acaba yapan bir yer varmıdır.Balığı bulsam geçen gün burda tarifini verdiler yapacam.ama yok ki.Şöyle şapırdata şapırdata yiyeceksin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  iskorpit doktor 2 2,034 05-06-2006, 13:25
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi