Yorumları: 11
Konuları: 3
Merhaba arkadaşlar Kasımpaşada oturuyorum teknesi olan bir arkadaş arıyorum çıktığı zamanlarda hafta sonları beni belki bir arkadaşımı daha misafir edecek. Boğazda veya açıklarda balık tutmak istiyoruz. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar msn imi >> arşlantas()ejder.com 'u ekleyebilir veya number_one_man2002()yahoo.com dan mail atabilir.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Sevgili Aydoğan ailemize hoşgeldiniz

Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.
İlk mesajınızda davet istemeniz biraz garip olmamış mı?

Sizi biraz tanısaydık...İsterseniz bir merhaba başığı açın sizi tanıyalım
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
aydoğan aramıza ve ailemize hoşgeldin...

Yorumları: 840
Konuları: 27
silver-boy yazdı:Merhaba arkadaşlar Kasımpaşada oturuyorum teknesi olan bir arkadaş arıyorum çıktığı zamanlarda hafta sonları beni belki bir arkadaşımı daha misafir edecek. Boğazda veya açıklarda balık tutmak istiyoruz. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar msn imi >> arşlantas()ejder.com 'u ekleyebilir veya number_one_man2002()yahoo.com dan mail atabilir.
Bahadır abiye katılmamak elde değil.
fikret abime katılıyor ve sana aramıza hoş geldin diyorum.
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Hoşgeldin...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
aramıza hoşgeldiniz
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Aydoğancım
Ailemize hoş geldin.
İlk daveti ben yapayım.
28 haziranda izmir-foça organizasyonumuz var hep birlikte balığa gideceğiz.Buyur gel arkadaşınla birlikte seni ağırlayalım.Hemde seni yakından tanımış oluruz.Sağlıklar.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Aydogan ailemize hosgeldin..iyi paylasimlar
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
teknem yok ama maltepe tarafında ava cıkıyorum istersen buralarda kıyıdan bistavrit tutarız size uyarsa.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 11
Konuları: 3
Öncelikle hoşbulduk. Bu sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim. Evet biraz paldır küldür oldu ama acemilik işte idare pls.

Yalçın beye de daveti için çok teşekkür ediyorum. Ama maalesef çalıştığım için organizasyondan mahrum kalıcam. Sedat abime de teşekkür ediyorum ama işte bizimkisi heves işte teknede balık merakı biz genelde köprüde avlanıyoruz ama son zamanlar iyice bunaltıcı olmaya başladı özellikle restoranlar açıldıktan sonra.