Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kasımpaşada Oturuyorum Teknesi olan Misafir Kabul edecek Ark. arıyorum
Merhaba arkadaşlar Kasımpaşada oturuyorum teknesi olan bir arkadaş arıyorum çıktığı zamanlarda hafta sonları beni belki bir arkadaşımı daha misafir edecek. Boğazda veya açıklarda balık tutmak istiyoruz. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar msn imi >> arşlantas()ejder.com 'u ekleyebilir veya number_one_man2002()yahoo.com dan mail atabilir.
Bul
Sevgili Aydoğan ailemize hoşgeldinizAlkisSeerf
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.
İlk mesajınızda davet istemeniz biraz garip olmamış mı?GulumseSizi biraz tanısaydık...İsterseniz bir merhaba başığı açın sizi tanıyalımWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
aydoğan aramıza ve ailemize hoşgeldin...AlkisSeerf
Bul
silver-boy yazdı:Merhaba arkadaşlar Kasımpaşada oturuyorum teknesi olan bir arkadaş arıyorum çıktığı zamanlarda hafta sonları beni belki bir arkadaşımı daha misafir edecek. Boğazda veya açıklarda balık tutmak istiyoruz. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar msn imi >> arşlantas()ejder.com 'u ekleyebilir veya number_one_man2002()yahoo.com dan mail atabilir.

Bahadır abiye katılmamak elde değil.Hi

fikret abime katılıyor ve sana aramıza hoş geldin diyorum.Alkis
Bul
Hoşgeldin...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
aramıza hoşgeldiniz
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Aydoğancım
Ailemize hoş geldin.
İlk daveti ben yapayım.
28 haziranda izmir-foça organizasyonumuz var hep birlikte balığa gideceğiz.Buyur gel arkadaşınla birlikte seni ağırlayalım.Hemde seni yakından tanımış oluruz.Sağlıklar.
Bul
Aydogan ailemize hosgeldin..iyi paylasimlarSeerf
Bul
teknem yok ama maltepe tarafında ava cıkıyorum istersen buralarda kıyıdan bistavrit tutarız size uyarsa.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Öncelikle hoşbulduk. Bu sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim. Evet biraz paldır küldür oldu ama acemilik işte idare pls.Mahcup Yalçın beye de daveti için çok teşekkür ediyorum. Ama maalesef çalıştığım için organizasyondan mahrum kalıcam. Sedat abime de teşekkür ediyorum ama işte bizimkisi heves işte teknede balık merakı biz genelde köprüde avlanıyoruz ama son zamanlar iyice bunaltıcı olmaya başladı özellikle restoranlar açıldıktan sonra.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi