Yorumları: 240
Konuları: 35
saat 14:00 gibi deniz kenarındaydım...sağımdaki ve solumdaki adamlar birer ikişer istavrit alıyorlardı ama ben kendime bir rota çizmiştim ve akşama kadar kırlangıça takılacaktım ve akşam üzeri istavrite çalışacaktım ve nitekimde öyle oldu....18:00 den 19:00 kadar olan av resimdeki gibidir...takım olarak 0.16 vinch beden.0.10 köstek ve 11 numara siyah çapraz iğne ve 4 simden oluşan takımla yapılmıştır...kısacası güzel bi gündü her ne kadar kırlangıç alamasakta...rastgele....[attachment=1487]
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
kartallı denizin ne zaman ne vericeği belli olmaz boş dönmemek en iyisi allah bereket versin kısmetinde iyiimiş afiyetle yemek nasip etsin yine kısmetinde kırlangıc varsa rastgele diyelim rastgelsin.selamlar.:0507:
Yorumları: 240
Konuları: 35
rauf yazdı:kartallı denizin ne zaman ne vericeği belli olmaz boş dönmemek en iyisi allah bereket versin kısmetinde iyiimiş afiyetle yemek nasip etsin yine kısmetinde kırlangıc varsa rastgele diyelim rastgelsin.selamlar.:0507:
rauf sağol arkadaşım...cümlemize Allah ağız tadıyla yemek ve balık yakalamak nasip etsin...kazasız bir şekilde...kırlangıç aslında benim avlandığım yer için çok erken mevsim olarak...ama bu sene dengeler şaştı...denizde bir hareketlilik söz konusu...birde ben avlandığım yerlerde diğer balıkçıları huylandırmasamda nerede ne çıkıyor bazında yinede huylanan insanlar oluyor ve gelip geceden dip ağı bırakıyorlar...üstüste iki gün balık aldım ikide kaçırdım haliyle görenler oluyor ve bir anda kulaktan kulağa abartılı bir şekilde dilden dile yetkili mercilere ulaşıyor...yetkili mercilerde o ağcılar anlıyacağın bir kaç gündür boş bırakmıyorlarmış oraları...neyse rastgele kazasız bir şekilde....
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Güzel balık yakalamısın arkadaşım bereketlı olsun balıklar hep kıyı istavrıtın icinde lüferde var haberin olsun sarı kanatlı balık bizde kıyıda ağlarda 50 -60 adet kalıyor
:0507::0507::0521::0507::0507:
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
1 saatte bayağı almışsın .iyi değil çok iyi bir av olmuş.Rastgele