Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kütahya'da deprem!!!
Çok büyük geçmiş olsun, bayağı bir hissettik Allah beterinden korusun, Son bilgilere göre 3 ölü 100 yaralı ve 2-3 tane bina yıkılmış diye duydum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
herkese geçmiş olsun gece işe gitmeye hazırlanırken depremi yaşadık epey salladı inşallah yıkım ve can kaybı yoktur.Affet
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Gelmiş geçmiş olsun arkadaşlar.Allah daha şiddetlisinden korusun.
Bornova - izmir
Bul
Hepinize geçmiş olsun. Deprem paniği olmasın can kaybı olmasın lütfen herkes kendine dikkat etsin can kaybı olmamış 76
Bul
Burada az sallandık ama kızım kütahyada okuyor ve kaldıkları dokuzuncu katta çok korkmuşlar. Sallantı bitince panik yapmadan aşağı inmişler.Ana Baba yüreği tabiki bizlerde uyuyamadık onu düşünmekten.Bütün herekse geçmiş olsun.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
herkese geçmiş olsun
Bul
Herkese büyük geçmiş olsun çorluda da oldukça hissedildi
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
deprem bölgesi üzerinde bir ülke olduğumuz halde hala depreme dayanıklı avler yapmamak gibi kabiliyetli bir ülkeyiz depremde bile ölene şehit sakat kalanada gazi deriz hala ama tedbir denen kelimeye o kadarda uzağızBaby yazık yeni yapılandırmalarda birazcık ciddi olsak bu kadar deprem fobisi yaşamayacaız ama nerdeeeHadiordan simav halkına geçmiş olsun
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
herkese geçmiş olsun,bu deprem stresi herkeste var ve ne yazıkki bu korkuylada yaşamak zorundayız.inşallah kayıpsız atlatılacak şekilde geçer tüm depremler.
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:serviste olduğum için hissetmedim,ama cep telefonları anında iflas etti,yoldan evi aradım sabit telefonu yani, hiç depremden bahsetmedim haberleri olup olmadığını anlamak amacıyla,hissetmemişler, bende boşuna telaşa vermemek için söylemedim,eve girince tv den öğrendim detaylarını,Ercan abinin de dediği gibi ,yerin 4 km altında, yani yüzeye çok yakın olduğu için geniş bir alanda hissedilmiş,ancak 99 depreminde de es geçildiği gibi yine sayılan iller arasında Sakarya nın adı geçmedi, la her daim üvey evlat muammelesinden bıktık be,99 da belgeler 10 şiddetinde olarak merkez üssü Sakarya-Akyazı diye görünüyordu, ama adı gölcük depremi oldu,şehrin merkezi resmen yok oldu,yine adı geçmedi,mesela Ercan abi,İzmirden örnek vereyim; düşünsene Konak ve Alsancağın komple yerle bir olduğunu,,o kadar kalabalık olmasada Sakaryanın konağı alsancağı resmen yok oldu,,neyse dellenmeyeyim daha fazla gece gece, Allah oralardaki insanlara güç kuvvet versinAffet

Bilmezmiyim abicim. Ogünleri unutmak mümkünmü. Gerçekten büyük bir felaketti ve halen deprem vergisi ödememize rağmen yapılanlara baktıkça içim acıyorRolleyes
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cuma günü kütahya ve izmirdeyim yalova tatar 16 1,759 11-04-2015, 21:38
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi