Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çupra avı İspanya (Raul Mario)
çok beğendim çooooook...teşekkürler salihcim eline emeğine sağlık.devamlarınıda izledim ne kadar video varsa.büyük keyif aldım.76
Bul
Albatros-gr yazdı:cok tesekkur ederim Salih..almis kadar oldun..
yillar once,ag amatore serbest iken,100 metre agimiz vardi..nisan ayinda,kiyiya agi atardik...100 metre agda..ortalama,7-8 kg subye cikardi..fakat teknenin halini sorma..siyah boyalarini tekneden temizlemek..ayri bire konuSiyirdim

Abicim çok haklısın benimde elime bulaşıyor bazen tırnak araları falan, kilorak ile çıkarmak zorunda kalıyorum. Nayirolamaz
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
yycolak yazdı:çok beğendim çooooook...teşekkürler salihcim eline emeğine sağlık.devamlarınıda izledim ne kadar video varsa.büyük keyif aldım.76

Yalçın abicim bunları seyredipte keyif almamak mümkün mü. ben özellikle sübye ve yeme takılmasını paylaşmak istemiştim ama koymuşken balık yakalamalarda süsü olsun dedim. Siyirdim
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Yalçın abicim bunları seyredipte keyif almamak mümkün mü. ben özellikle sübye ve yeme takılmasını paylaşmak istemiştim ama koymuşken balık yakalamalarda süsü olsun dedim. Siyirdim

sübyeye iyi takıldım.ne yalan söyleyeyim,özbekte eski bir balıkçı vardı rahmetli oldu.bir tek onda görmüştüm çipura için attığı paragatı sübyeyle yemlerdi.amatörlerin sübye kullandığını izmir çevresinde duymadım.sonuçlarıda ortada.ne yapsakki.Hitekrar teşekkürler.Alkis
Bul
Herkese iyi günler resimlere bakıyorum iyice iştahlanıyorum ama gidip isparoz gopezlerle geri dönüyorum arkadaşlar bende böyle bir çipura yakalamak istiyorum ama nerde nezaman olur bu konularda pek acemiyim sizce hangi ayda hangi derinlikte ve yer olarak nerede avlanmalıyım
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
lionast yazdı:Herkese iyi günler resimlere bakıyorum iyice iştahlanıyorum ama gidip isparoz gopezlerle geri dönüyorum arkadaşlar bende böyle bir çipura yakalamak istiyorum ama nerde nezaman olur bu konularda pek acemiyim sizce hangi ayda hangi derinlikte ve yer olarak nerede avlanmalıyım

Sevgili Cihan İspanyaya tur yapalım Bobo Bobo Bobo

bizim buralarda çok nadir oluyor olmaz dememeli, mevsim olarak Ekim - Aralık ayı Seerf
Çanakkale, İzmir Karaburun, Bodrum civarlarında yakalayanlar oluyar ama genelde paragat, oltaya denk gelmesi büyük şans
Bul
Paylaşım için teşekkürler Salih abi.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Paylaşım için teşekkürler Salih reisAlkis
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kayalik Alanda Cupra Avi zangoc 27 4,346 15-08-2012, 21:32
Son Yorum: bucalıfikret
  arkadaşlar  kıyıdan cupra avı icin erol26 22 9,129 22-09-2007, 20:29