20-09-2011, 15:39
çok beğendim çooooook...teşekkürler salihcim eline emeğine sağlık.devamlarınıda izledim ne kadar video varsa.büyük keyif aldım.

Çupra avı İspanya (Raul Mario)
|
20-09-2011, 15:39
çok beğendim çooooook...teşekkürler salihcim eline emeğine sağlık.devamlarınıda izledim ne kadar video varsa.büyük keyif aldım.
![]()
20-09-2011, 16:15
Albatros-gr yazdı:cok tesekkur ederim Salih..almis kadar oldun.. Abicim çok haklısın benimde elime bulaşıyor bazen tırnak araları falan, kilorak ile çıkarmak zorunda kalıyorum. ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
20-09-2011, 16:16
yycolak yazdı:çok beğendim çooooook...teşekkürler salihcim eline emeğine sağlık.devamlarınıda izledim ne kadar video varsa.büyük keyif aldım. Yalçın abicim bunları seyredipte keyif almamak mümkün mü. ben özellikle sübye ve yeme takılmasını paylaşmak istemiştim ama koymuşken balık yakalamalarda süsü olsun dedim. ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
20-09-2011, 16:35
Salih Reis yazdı:Yalçın abicim bunları seyredipte keyif almamak mümkün mü. ben özellikle sübye ve yeme takılmasını paylaşmak istemiştim ama koymuşken balık yakalamalarda süsü olsun dedim. sübyeye iyi takıldım.ne yalan söyleyeyim,özbekte eski bir balıkçı vardı rahmetli oldu.bir tek onda görmüştüm çipura için attığı paragatı sübyeyle yemlerdi.amatörlerin sübye kullandığını izmir çevresinde duymadım.sonuçlarıda ortada.ne yapsakki. ![]() ![]()
20-09-2011, 17:18
Herkese iyi günler resimlere bakıyorum iyice iştahlanıyorum ama gidip isparoz gopezlerle geri dönüyorum arkadaşlar bende böyle bir çipura yakalamak istiyorum ama nerde nezaman olur bu konularda pek acemiyim sizce hangi ayda hangi derinlikte ve yer olarak nerede avlanmalıyım
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
20-09-2011, 17:38
lionast yazdı:Herkese iyi günler resimlere bakıyorum iyice iştahlanıyorum ama gidip isparoz gopezlerle geri dönüyorum arkadaşlar bende böyle bir çipura yakalamak istiyorum ama nerde nezaman olur bu konularda pek acemiyim sizce hangi ayda hangi derinlikte ve yer olarak nerede avlanmalıyım Sevgili Cihan İspanyaya tur yapalım ![]() ![]() ![]() bizim buralarda çok nadir oluyor olmaz dememeli, mevsim olarak Ekim - Aralık ayı ![]() Çanakkale, İzmir Karaburun, Bodrum civarlarında yakalayanlar oluyar ama genelde paragat, oltaya denk gelmesi büyük şans
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kayalik Alanda Cupra Avi | zangoc | 27 | 4,346 |
15-08-2012, 21:32 Son Yorum: bucalıfikret |
|
arkadaşlar kıyıdan cupra avı icin | erol26 | 22 | 9,129 |
22-09-2007, 20:29 Son Yorum: sobreviviendo |
|
kıyıdan çupra avı için yardım | sertac | 4 | 3,053 |