Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bahri arkadaşım....gerçekten biz şanslıyız.....kış bile olsa su 16 derece 5 mm elbise ile süper bir dalış oluyor.....ve tehlike arz edecek canlı sayısı yok denecek kadar az....
balık olmasa bile sporumuzu yapıyoruz.....ama gerçekten deniz bom boş tu..şaşırdık buna....sanki boşaltılmış batık bir şehir gibiydi....kazandığım 2 arkadaşla tanışmak balık vurmaktan daha önemliydi......alanya ve kumluca ilçeleri daha sessiz bölgeler bence oralarda aradığımızı bulacağımıza inanıyorum....
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
arkadasim burda dalmani isterdim ama guvenli yerlerde veya yakinlarda inanmassin arkamizda istavritler bizi takip ediyor asagisi balik tezgagi gibi bir goruntusu var su alti kameram olsa valla goruntulerdim balik vurmasan bile goruntusu yetiyor ben 3 mil almak istiyom bendekide 5 mil ama kopekler parcalamis ustunu garaga nasil girdiyseler hem daha rahat diyorlar 3 mil ayaklara takilan neyse ismi iste onunda bir buyugunu aldim nerdeyse bir metre dalislarda asagiya inmek sorun degil nerden aklima getirdin kopekbaligi demeden gitcem valla dalmaya yarin galba
Yorumları: 117
Konuları: 7
bahri kardes duyduguma gore avusturalyada havalar genelde sicak gidiyomus,eyer oyleyse senin sansin bizden daha coktur balik tutma konusunda,aman kardes yazdigin yaziyi okudumda aman dikkat.sen yine kiyidan ayagini kesme.evinin manzarasida harikaymis.allah gule gule oturmak nasip etsin
albatrossdeniz yazdı:bahri kardes duyduguma gore avusturalyada havalar genelde sicak gidiyomus,eyer oyleyse senin sansin bizden daha coktur balik tutma konusunda,aman kardes yazdigin yaziyi okudumda aman dikkat.sen yine kiyidan ayagini kesme.evinin manzarasida harikaymis.allah gule gule oturmak nasip etsin
evet abim genelde sicak gider simdi yaz bide uc gundur yagmurlu ama evden cikamadik kisinda genelde aksamlari soguk olur gunduzleri 10 dan sonra yaz gine yani anlican 12 ay yaz benim kaldigim bolge icin diyom baska bolgelerin iklimi varklidir yine
yok abim kis gelmeden dalmam yine galba tekne ile cikarim aksamlarida canim sikildimi gole giderim vakit geciyor tesekkurler
Yorumları: 117
Konuları: 7
senle ulkeleri deyisiyomuyuz.
almanyada da genelde kotu havalarla geciyor,okyonus butun mevsim buz gibi.
balik avlamak icin bin tane kagit lagzim.
insallah ilerde bi mana olurda tanisiriz
albatrossdeniz yazdı:senle ulkeleri deyisiyomuyuz.
almanyada da genelde kotu havalarla geciyor,okyonus butun mevsim buz gibi.
balik avlamak icin bin tane kagit lagzim.
insallah ilerde bi mana olurda tanisiriz
son turkiye ye gelisimde 4 gun kalmistim frankfurt da, adana cafe de takilmistim cok degerli arkadaslar la tanistim bu sene tekrar ugramak istiyorum frankfurt tarafinda mi kaliyorsunuz belki tanisabiliriz selamlar