30-10-2007, 17:32
bereketli olsun abi.ben bu sene göremeyeceğiz diyordum ama sen gösterdin bize çinekopları.teşekkürler abi.
Cinekopa gellllll..............
|
30-10-2007, 17:32
bereketli olsun abi.ben bu sene göremeyeceğiz diyordum ama sen gösterdin bize çinekopları.teşekkürler abi.
30-10-2007, 18:53
Bu guzel haber ıcın tesekkurler Cengız abı.Bekledıgım gun gelıyor.
30-10-2007, 20:08
Lüferci uğur yazdı:bereketli olsun abi.ben bu sene göremeyeceğiz diyordum ama sen gösterdin bize çinekopları.teşekkürler abi. Sen kaçırmışsın Abi. Eylül ayı hergün çektik. ![]()
30-10-2007, 20:15
bugün sarayburnu mahsen civarında izmarit avı yaptık..izmarit takımına çinekop sarıkanat aarası balık geldi..izmariti parçalamış..ama misinayı kesti suya düştü..vapurdan indiğimde eminönünde kovalarda bir kaç çinenekop vardı..akşam dönşte ise meyhane lüferi çinekop 2-3 parça alanlar olmuş..gördüklerim bunlar...saryburnu kayalarda herkes kaşık atıyordu..sadece 1 çenekop görebildim...balık ta hareketlenme var ...hafta başına kadar mutlaka he-areket artacak..ve hava da soğumaya başlıyor..inşallah iyi balık yapacak..balığı suya düşürdüğüm e çok üzüldüm...hata bende balığı suyun üstünde seyrediyorum...şaırdım bune ya dedim oan düştü..kısmet olur böyle...nasıl olsa tutarız..saygılar..rastgele..
30-10-2007, 20:49
güzel balıklar afiyet olsun
30-10-2007, 20:50
BALIK and OZAN yazdı:bugün sarayburnu mahsen civarında izmarit avı yaptık..izmarit takımına çinekop sarıkanat aarası balık geldi..izmariti parçalamış..ama misinayı kesti suya düştü..vapurdan indiğimde eminönünde kovalarda bir kaç çinenekop vardı..akşam dönşte ise meyhane lüferi çinekop 2-3 parça alanlar olmuş..gördüklerim bunlar...saryburnu kayalarda herkes kaşık atıyordu..sadece 1 çenekop görebildim...balık ta hareketlenme var ...hafta başına kadar mutlaka he-areket artacak..ve hava da soğumaya başlıyor..inşallah iyi balık yapacak..balığı suya düşürdüğüm e çok üzüldüm...hata bende balığı suyun üstünde seyrediyorum...şaırdım bune ya dedim oan düştü..kısmet olur böyle...nasıl olsa tutarız..saygılar..rastgele.. balığın şansı varmış ![]() ![]()
31-10-2007, 00:06
bereketli olsun usta eline sağlık maşallah
31-10-2007, 14:57
bu gün cinekop akmıyor arkadaşlar inebolu civarında palamut var ırı balıklar yarın öbürgün boğazda balıklar...
31-10-2007, 15:01
haydi hayırlısı reis ereglidede istavrit çapariye tek tük çinekop gelmeye başlamış babamdan aldıgım haber böyle
31-10-2007, 16:17
balık bir tarafta mı duruyor akmıyormu aşağılara.yorumlardan bi tarafta var bir tarafta yok.küstümü ne etti mübarekler.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|