Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinekopa gellllll..............
bereketli olsun abi.ben bu sene göremeyeceğiz diyordum ama sen gösterdin bize çinekopları.teşekkürler abi.
Bul
Bu guzel haber ıcın tesekkurler Cengız abı.Bekledıgım gun gelıyor.
Bul
Lüferci uğur yazdı:bereketli olsun abi.ben bu sene göremeyeceğiz diyordum ama sen gösterdin bize çinekopları.teşekkürler abi.

Sen kaçırmışsın Abi. Eylül ayı hergün çektik. Smile
Bul
bugün sarayburnu mahsen civarında izmarit avı yaptık..izmarit takımına çinekop sarıkanat aarası balık geldi..izmariti parçalamış..ama misinayı kesti suya düştü..vapurdan indiğimde eminönünde kovalarda bir kaç çinenekop vardı..akşam dönşte ise meyhane lüferi çinekop 2-3 parça alanlar olmuş..gördüklerim bunlar...saryburnu kayalarda herkes kaşık atıyordu..sadece 1 çenekop görebildim...balık ta hareketlenme var ...hafta başına kadar mutlaka he-areket artacak..ve hava da soğumaya başlıyor..inşallah iyi balık yapacak..balığı suya düşürdüğüm e çok üzüldüm...hata bende balığı suyun üstünde seyrediyorum...şaırdım bune ya dedim oan düştü..kısmet olur böyle...nasıl olsa tutarız..saygılar..rastgele..
Bul
güzel balıklar afiyet olsun
Bul
BALIK and OZAN yazdı:bugün sarayburnu mahsen civarında izmarit avı yaptık..izmarit takımına çinekop sarıkanat aarası balık geldi..izmariti parçalamış..ama misinayı kesti suya düştü..vapurdan indiğimde eminönünde kovalarda bir kaç çinenekop vardı..akşam dönşte ise meyhane lüferi çinekop 2-3 parça alanlar olmuş..gördüklerim bunlar...saryburnu kayalarda herkes kaşık atıyordu..sadece 1 çenekop görebildim...balık ta hareketlenme var ...hafta başına kadar mutlaka he-areket artacak..ve hava da soğumaya başlıyor..inşallah iyi balık yapacak..balığı suya düşürdüğüm e çok üzüldüm...hata bende balığı suyun üstünde seyrediyorum...şaırdım bune ya dedim oan düştü..kısmet olur böyle...nasıl olsa tutarız..saygılar..rastgele..

balığın şansı varmışBobo seneler önce karaköyde yemlik kıraça tutarken dubanın yanında, hemen önümde bir çinekop atlamıştı çaparideki kıraçaya. hemen oltayı kaldırıp çinekopu önüme düşürmüştüm.Smile yarın bende yoklayacağım boğazda. bakalım ne çıkacak kısmetime.
Bul
bereketli olsun usta eline sağlık maşallah
Bul
bu gün cinekop akmıyor arkadaşlar inebolu civarında palamut var ırı balıklar yarın öbürgün boğazda balıklar...
Bul
haydi hayırlısı reis ereglidede istavrit çapariye tek tük çinekop gelmeye başlamış babamdan aldıgım haber böyle
Bul
balık bir tarafta mı duruyor akmıyormu aşağılara.yorumlardan bi tarafta var bir tarafta yok.küstümü ne etti mübarekler.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi