Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
balikoltasi yazdı:İstanbul boğaz kıyılarında tık yok. geçen gün gittiğimde 3 istavrit-1 ilarya-1 hamsi tutabildim. Dönüştede denize salıp geldim.Eylül gibi kıyılar hareketlenmeye başlar herhalde. inşallah palamut da bol olur da gırgırlar onlarla uğraşır. çünkü palamut olmayınca çinekopu kurutana kadar tutuyorlar.
birol bogazda çapariyle palamut alanlar olmuş hemde 18-20 çift ama yeri bilmiyoruz dün akşam konuşuldu yeri ögrenirsem yazarım buraya.
ayrıca gece moda kalamış güzel eşkina ve levrek yapıyor.köprü çok bol izmarit yapıyor baltalimanı moral egitim otarafta izmariit çekiliyor haberleri var.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
LeVrEkCi yazdı:birol bogazda çapariyle palamut alanlar olmuş hemde 18-20 çift ama yeri bilmiyoruz dün akşam konuşuldu yeri ögrenirsem yazarım buraya.
ayrıca gece moda kalamış güzel eşkina ve levrek yapıyor.köprü çok bol izmarit yapıyor baltalimanı moral egitim otarafta izmariit çekiliyor haberleri var.
çingene palamutları başlar zaten artık yavaş yavaş . zaten busene çinekop ve palamutun bol olması gerek. normal şartlarda. inşallah öyle olur.
Yorumları: 678
Konuları: 38
hadi bakalım bende yağrın sabah 5 30 da denizdeyim bakalım neler çıkacak kısmet
darıcalı yazdı:hadi bakalım bende yağrın sabah 5 30 da denizdeyim bakalım neler çıkacak kısmet
aynen abi 5 gibi denizdeyim birde misafirim var 2 kişide levrekde zor oluyor ama bakalım artık kısmet. rastgele sanada
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
LeVrEkCi yazdı:tatlı su içinde durum iyi gibi hüseyin 1. konuya ekleme yaptım sizlerede kazasız balasız bol balıklı avlar rastgele.
anlaymadım nihatım birinci konuya ne ekledin

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
na yapalım öğreneceğimiz çok şey var ustalardan.. anlamıyoruz balıkçılıktan ...teşekkürler tatlısu amatörleri adına

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]