Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
makina almak istiyorum
Gulumseyeni bir makina almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim kaç bilyalı oldugu önemlimi hem teknede hemkarada kullanıcam bütçe 80 tl civarında yorumlarınızı bekliyorum
Bul
murat çoğu kişi banaxların modası geçti desede bekleme avı ve tekneden avlanacaksan banax sx 4000 senin işini fazlası ile görür.tahmini 100 tl civarı tam ne için kullanacağını yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hayırlısı olsun muratcım.şimdiden rasgelsin.Alkis
Bul
murat bende okuma avenger av 65a var süper makina tekne ve kıyıda kullanıyorum geçen yıl 65 tl aldım..
not :almadan önce mutlaka pazarlık.
Bul
okuma marka makineler uygun fiatlıdır tavsiye ederim.ayrıca sponsorumuz olan hazirolta.com, olta, balık avı, balıkçılık, olta takımları, ada bi bak istersen.
Bul
MURAT kardesim jopon mallarindan sasma tabiki ustalarimizin tavsiyelerinide dikkate al derim ben...
Bul
nihat abi baktım okuma almaya niyetim varzaten teşekkür ederim
Bul
acemi dalgıç yazdı:nihat abi baktım okuma almaya niyetim varzaten teşekkür ederim

Ryobi Ecusima 6000 Vİ veya 4000 Vİ öneririm...Zamanında bakımları yapıldığı takdirde ömürlük makina,ırgat gibi çekmem demez...4000 Vİ yanılmıyorsam 85 tl civarlarında,bence iyi düşünün...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi