Yorumları: 2
Konuları: 1
Merhaba arkadaşlar bu yıl amatör olarak zıpkın avcılığına başlamak istiyorum bu yüzden foruma üye oldum ve bilgilerinize ihtiyacım var.
palet gözlük takımım var ancak zıpkınım yok, albastar 90 cm zıpkın almak istiyorum yeni başlayan biri için uygunmudur?
Önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum zıpkın ile av konusunda hiçbir bilgim yok
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
yağız ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun.:alkis
[B]gereken bilgiler birazdan arkadaşlar yazar
profilinde yaş bilgini yazarsan saygıda kusur etmemiş oluruz.

:[/B]
Yorumları: 180
Konuları: 20
abacuklu yazdı:Merhaba arkadaşlar bu yıl amatör olarak zıpkın avcılığına başlamak istiyorum bu yüzden foruma üye oldum ve bilgilerinize ihtiyacım var.
palet gözlük takımım var ancak zıpkınım yok, albastar 90 cm zıpkın almak istiyorum yeni başlayan biri için uygunmudur?
Önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum zıpkın ile av konusunda hiçbir bilgim yok 
Öncelikle dostluğun ve kardeşliğin bir olduğu amatöravcılık formuna hoş geldiniz.Zıpkınla avcılık hakkında deneyimli ustalarımız size yardımcı olacaktır. ( Benim size vere bileceğim en iyi tavsiye , lütfen dikkatli olun denizin şakası olmuyor ) Rasgele.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yagız hoşgeldin,90 lık zıpkın ilk başlayan için zordur,aman dkkat dalış şakaya gelmez.
Yorumları: 2
Konuları: 1
Hosgeldin diyen arkadaslara tesekkur ederim, yas bilgileri hakkinda duzeltmeyi yaptim. Onerilerinizi bekliyorum
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yağız hoşgeldin abicim. Keyifli paylaşımlar dilerken anladığm kadarıyla dalış konusunda çok fazla deneyimin yok. Bence ilk iş ders almandır. Eğer bu olmuyorsa dalış için mutlaka tecrübeli arkadaşlarınla birlikte olmalısın ve onların denyimlerinden yararlanarak gelişmelisin. Sende iyi bilirsinki deniz acemiyi hiç sevmez ve hemen hesap keser. Amacım seni ürkütmek değil sadece dikkat çekmek. Sitemizde bu konuda bilgi bulucağın gibi çok arkadaş da edineceğinden şüphem yok. Tekrar hoşgeldin

Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Yağız,rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Hoş geldin yağız

aman söylenenleri çok dikkate al dalmak keyifli olduğu kadar riski var kurallara uymassan

kendini iyice yetiştir öyle başla bu işe derim.