Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lefkada tatilim...
Albatros-gr yazdı:SiyirdimSiyirdimSiyirdim
sagol Bahadir tesekkur ederim..
tekne konusunda haklisin,ben de sonradan farkettim..
distirecegim abi..daha buyugunu alacagimSiyirdim..biraz ufak geldi de...Hehe

Doğru söyledin biraz daha büyük lazımHappy
Greek Organizasyonuna sığmayız bizBoboSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tam 7.fotodaki yerden denize atladınmı diye soracakken yükseklik korkusundan söz etmişsin Farukcum.Harika fotolar,çok güzel yerler görmüşsün.Allah içine sindirsin.Huzula,sağlıkla.İnşallah daha uzun zamanlar geçirirsin o güzel yerlerde.Teşekkürler.İçim açıldı...Gulumse
Bul
faruk abi gerçekten çok güzel bir yermiş burası,3 günde olsa güzel bir tatil yapmışsındır umarım.stresi atıp gelmişsindir inşallah.teknelerin o şekilde bağlanması, belki gelecek fırtına dolayısı ile teknelerin karaya çarpmaması için bağlanmış olabilirmi acaba.paylaşım için teşekkürler abi.resimler sayesinde bende güzel bir yer daha görmüş oldum.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
yycolak yazdı:Tam 7.fotodaki yerden denize atladınmı diye soracakken yükseklik korkusundan söz etmişsin Farukcum.Harika fotolar,çok güzel yerler görmüşsün.Allah içine sindirsin.Huzula,sağlıkla.İnşallah daha uzun zamanlar geçirirsin o güzel yerlerde.Teşekkürler.İçim açıldı...Gulumse
tesekkurler Yalcin..
o kadar yuksekten atlamak mi?Siyirdimbana gelmez abi..
sizlerede bundan guzel tatiller dilerim
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi gerçekten çok güzel bir yermiş burası,3 günde olsa güzel bir tatil yapmışsındır umarım.stresi atıp gelmişsindir inşallah.teknelerin o şekilde bağlanması, belki gelecek fırtına dolayısı ile teknelerin karaya çarpmaması için bağlanmış olabilirmi acaba.paylaşım için teşekkürler abi.resimler sayesinde bende güzel bir yer daha görmüş oldum.
tesekkurler Aytekin..
tekne baglamasina getirdigin aciklama,benim aklima gelmedi..mantikli bir aciklamaAlkis
buyuk ihtimal ile,oyle bir sey olmasim lazim..hemde turistik bir yer oldugundan ,belki belediye kiyiya,araba lastigi baglamalarina musade etmiyor...
sizlerede bundan iyi tatiller dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk abi öncelikle keyifler daim olsun Seerf,Allah daha uzun tatilide nasip etsin...mekana gelince kıskançlıktanmıdır bilmiyorum ama bayıldım adaya yaw, gavur adayı nasılda mükemmel şekilde muhafaza etmiş,yemyeşil, o tepeyide sanırım plaj için yarmışlar,su mükemmel derecede berrak görünüyor,kıskandım abi gerçekten süper yermiş, öyle bir yere yerleşmek güzel olurdu, tabi önce cukkayı sağlama almak lazım Smile
Bul
Faruk abicim Allah içinize sindirsin,
bu aralar balık yakalamaktan çok yorulmuştun sana bayağı bir iyi gelmiştir,

bundan sonra İmaret civarında balıkların iflahını kesersin artık Gulumse

rastgele Alkis

Ben de bu sene Datça Palamutbükünde 1 hafta geçirdim http://www.merhabapalamutbuku.com/palamutbuku.htm

resimleri evdeki bilgisayardan aldıktan sonra sizlerle paylaşırım artık.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Faruk abi öncelikle keyifler daim olsun Seerf,Allah daha uzun tatilide nasip etsin...mekana gelince kıskançlıktanmıdır bilmiyorum ama bayıldım adaya yaw, gavur adayı nasılda mükemmel şekilde muhafaza etmiş,yemyeşil, o tepeyide sanırım plaj için yarmışlar,su mükemmel derecede berrak görünüyor,kıskandım abi gerçekten süper yermiş, öyle bir yere yerleşmek güzel olurdu, tabi önce cukkayı sağlama almak lazım Smile
tesekkurler Omer...
yesillik -balkan -deniz .. bulusunca her zaman harika bir tablo cikiyor..Seerf

Salih Reis yazdı:Faruk abicim Allah içinize sindirsin,
bu aralar balık yakalamaktan çok yorulmuştun sana bayağı bir iyi gelmiştir,

bundan sonra İmaret civarında balıkların iflahını kesersin artık Gulumse

rastgele Alkis

Ben de bu sene Datça Palamutbükünde 1 hafta geçirdim http://www.merhabapalamutbuku.com/palamutbuku.htm

resimleri evdeki bilgisayardan aldıktan sonra sizlerle paylaşırım artık.
tesekkurler Salih...
senin yerlerde harikaymis..Alkis
paylasimini bekliyoruz...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
babam leyleği havadamı gördün acık kısa uzun tatil almanyada düğün vs.iyi dinlendin bu sen mazaralar harika kıskandım şimdiAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:babam leyleği havadamı gördün acık kısa uzun tatil almanyada düğün vs.iyi dinlendin bu sen mazaralar harika kıskandım şimdiAlkis
tesekkurler Huseyin..
Almanya tatil degildi..sadece konu basligini oyle yazdik..
cemiyet isleriydi...eh..gitmisken birazda gezdik...Siyirdim
sizlerede bundan iyi tatiller dilerim
Bul
Nefis bir adaymış kaptan fotolar için teşekkürler.Sen oraya gideceğim dediğin konudan sonra google'da aradım koyduğun fotoların benzerlerini bir greek turizm sitesinde gördüm.Ana karaya çok yakın neredeyse bitişik gibi bir ada görünümünde.Daha çok güzel fotolar vardı.Çok beğendim..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ...::erdek turan köyü tatilim::... tomy77 52 13,589 24-04-2010, 04:06
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi