Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güncel Balık Fiyatları
orhanekmekci yazdı:Bizidede köpek balığınının derisini yüzüp yayın balığı diye satıyorlar.

orhan abi aynı şeye benzer bir olaya bende tanık oldum Smile topanbaş kefale çeşme kaya levreği yazmışlardı Smile tabiki fiyatıda ona göreydi. biraz anlayan biri geldimi müdahalle edemeden savuşturuyolardı.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
orhan abi aynısı buradada yapılıor. köpek balığı bi anda yayın oluo millette alıo ne bilsin
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tomy77 yazdı:vatozları gördünüzmü bilmiyorum karaköydeki balıkçılarda dilimleyip kalkan diye yazmışlar üstüne birisinin öle bi anısı bile vardı balıkçının önünden geçerken aa vatoza bak diyor balıkçı adamı kovalıyor..Big GrinBig Grin

Benim de şöyle bir anım vardı. Üsküdar da balıkçılar çarşısından geçerken balıkçı uskumru uskumru diye bağırıyordu yanına gittim baktım bunlar kolyoz dedim. Adam evet abi dedi kolyooz kolyooz diye bağırmaya başladı Big Grin Big Grin
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
bende küçükken 3 kafadar şimdiki fenerde ispari tutmuş eve dönüyoruz kıyıdan biri ıslık çaldı gittik çocuklar balık satıyormusunuz dedi satarız dedik ama çocuğuz daha yanaştık amcam yanaştı tane 50 liramıydııı tam hatırlamıyorum ama sanırım şimdinin 3 lirası falan dı verdik hepsini kalabalık gelmişler egleniyorlar adam aldı balıkları arkadaşlarına yaww karagözlere bakın canlı canlı hemde bedavaya kapattım ufaklıklardan demezmi biz üçümüzde kopmuştuk teknenin içinde lazımmsa getirelim dedik bolbol hehehehe amma gülmüştük çocuk halimizle isparileri karagöz diye verdik adama diye ama adama biz demedikki o dedi karagözleri ucuza kapattım diye bize 3 tanesine verdiği paraya hepsini vermeye razıydık aslında.
birde balık satma şeklim var yaşımı hatırlamıyorum ama sanırım 7-10 yaşları arasındaydım babamla sabah 5 te balıga çıkar kolyoz tutardık sonra çadırlara satardım ilk önceleri utana sıkıla satarken sonraları işi ögrenince çadırların arasında balık balıkçı geldiiii diye bağıra bağıra gezer olmuştum ticarete o yıllarda balık satarken başladım yani, paramıda çarçur etmezdim akşamına 1 kola gerisi altına yatırım hehehe ne günlerdi yawww paylaşmak istedim yeri gelmişken
Bul
sagol huseyın bılgıler için .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
LeVrEkCi yazdı:bende küçükken 3 kafadar şimdiki fenerde ispari tutmuş eve dönüyoruz kıyıdan biri ıslık çaldı gittik çocuklar balık satıyormusunuz dedi satarız dedik ama çocuğuz daha yanaştık amcam yanaştı tane 50 liramıydııı tam hatırlamıyorum ama sanırım şimdinin 3 lirası falan dı verdik hepsini kalabalık gelmişler egleniyorlar adam aldı balıkları arkadaşlarına yaww karagözlere bakın canlı canlı hemde bedavaya kapattım ufaklıklardan demezmi biz üçümüzde kopmuştuk teknenin içinde lazımmsa getirelim dedik bolbol hehehehe amma gülmüştük çocuk halimizle isparileri karagöz diye verdik adama diye ama adama biz demedikki o dedi karagözleri ucuza kapattım diye bize 3 tanesine verdiği paraya hepsini vermeye razıydık aslında.
birde balık satma şeklim var yaşımı hatırlamıyorum ama sanırım 7-10 yaşları arasındaydım babamla sabah 5 te balıga çıkar kolyoz tutardık sonra çadırlara satardım ilk önceleri utana sıkıla satarken sonraları işi ögrenince çadırların arasında balık balıkçı geldiiii diye bağıra bağıra gezer olmuştum ticarete o yıllarda balık satarken başladım yani, paramıda çarçur etmezdim akşamına 1 kola gerisi altına yatırım hehehe ne günlerdi yawww paylaşmak istedim yeri gelmişken
Eh Nihat çuvalı epey doldurmuşsundur o zaman. Hep hayallerim senin çocukluğun gibiydi balıklar, havuzlar, çiftlikler ama nasip değilmiş. imkanım olsa yinede yaparım. ama bizim çuvalın dibi delik çıktı.
Bul
sene 94 dü galiba eğmirde balıkdayız arkadaşlarla turna yakalıyoruz o gün haddinden fazla balık yakalamışız eve götürsek kim yiyecek o kadar balığı bizde küçükesatda bir balıkcı vardı ona götürdük alırmı diye yalaşık yüzbinliralık bir balık sattık o paraylada birer takım olta almıştık ne gülmüştük ama şimdi satarmıyım bilmem ama sanmam çünkü o kadar turnayı bir daha birarya getiremeyiz o zaman çomuydu yada balıkcımı azdı bilemiyorum şimdi balık yok olta sallayacak yerde yok mazi oldu hepsi
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil abi şimdi olsada satamassın amator balıkçı sirkülere göre balık satamaz sen beni ara ben yerim hepsini hele hele baktım tadınaki gönder gönder hehe
Bul
muratayd54 yazdı:Eh Nihat çuvalı epey doldurmuşsundur o zaman. Hep hayallerim senin çocukluğun gibiydi balıklar, havuzlar, çiftlikler ama nasip değilmiş. imkanım olsa yinede yaparım. ama bizim çuvalın dibi delik çıktı.
yok be murat bi altın kolye bi altın bileklik o zamanın aksesuarları işte ama en azından para kazanmak için gerekirse dükkanımın önüne tezgah kurup karpuz bile satabilirim onu ögretti aslında babam bana o zamanlarda Gulumse
Bul
Herkes bir anısını anlatmış birde ben anlatayım.Yıl 1998 yılı aylardan ağustos 4 kişilik bir ekibiz her hafta pazar 03:00 kalkıp 20 km uzaklıktaki belpınarı barajına gidiyoruz.Önceden yiyeceğimizi içeceğimizi alıp gidiyoruz.04.00 gibi orada oltalarmızı hazırlayıp atıyoruz.Bütün masraflar ortak fakat arkadaşın biri çay içmiyor ben çay,şeker masrafına karışmam diyor peki olur diyoruz önemi yok şu an bile çay masrafı nedirki?O zamanlar bizim buralarda bir balık malzemesi satan bayi var bütün malzemeleri oradan alıyoruz şu fiyat diyor alıyoruz hepimizde kasnaklı takımlar kullanıyorduk o zaman dedimki aklı başında makaralı olta takımı alayım 5 adet kaç para katalogdan seçtim 1.750 dolar vur aşağı yukarı 1.500 dolar verdim bir hafta içerisinde geldi takımı hazırladım balığa gittik bütün masraflar ortak yiyor içiyoruz hava çok sıcak genelyemeyim ama burada sazan sıcakta otların arsında kenarda yatar köylülerden tüfekle çok vuran oluyor.Bende oltaları attıktan sonra arkadaşın üfeğini alıp göl kenarı gezerken bayağı uzaklaşmışım bir anda bir ses koptu arkadaş benim oltaya sarılmış nasıl kullanacağını bilmiyor yukarı doğru koşuyor tabiki kamış kırıldı canımız sağ olsun dedik olur önemli olan o oltaya büyük bir balık takılmış ve kaçmıştı.Mangalımızı yaptık yeyip içiyoruz laf döndü dolaştı ortak masrafa geldi dedilerki yemek ,içmek,çay ve kırılan kaybolan hariç herşey ortak yani tulan balık ortak hepte öyle yapıyor bölüşüyor idik.Arkadaşlar öyle deyince abo dedim Ali senin aklına böyle bir şey hiç gelmedi oltanın masrafını dörde bölmek gelmedi o zaman seni bir enayi olarak görüyorlar.Hiç birşey demedim sadece şunu dedim bu oltaların ücretini ben verdim tuttuğumuz balık ortak zarar benimdir.Bu arada ben kuşunlu iki iğneye mısır takıyorum biri gitti 4 olta kaldı onlarda onar tane kasnaklı küspe oltası var oltayı yemliyor atıyorum 10,15 dakika sürmüyor ortalama 1.5 2 kg szanlardan 3 saat içinde 15 tane aldım çuvalın içine doldurup onların yaptığı terbiyesizliğe karşı bir tana bile vermedim getirip komşularıma dağıttım.3 arkadaşımda 30 olta ile bir tane bile tuttamadılar bu olay onlara iyi bir ders oldu.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sigara fiyatları hakkında nurideniz34 3 879 12-07-2016, 13:44
Son Yorum: tugayerdogan
  kuzenimin balık lokantası LeVrEkCi 31 5,262 21-09-2012, 18:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  5 Vinçlik dev balık! maxtar 26 6,945 11-02-2012, 02:27
Son Yorum: araphüso26
  Büyük Balık REKOR KIRILDI tuzunler 35 11,613 04-08-2011, 01:07
Son Yorum: ALTAYLI