Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ben ufakken resimler
Lakerda yazdı:İlk fotoğrafım.Daha eskisi yok.

mehmet agbi genclik resimlerin yokmu,ozamanki yakışıklı halıni görmüş olurduk,sagı solu araştır mukkak vardır.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Arkadaşlar bunlarda benden, gülmek yok ama Siyirdim

ahmet gercektende ufakken uzun adam olacagın belliymiş lakabın da o'zamandan kalmamı.mesala benim aahmet yani arap ahmet derlerdi şu anda bile cocukluk arkadaşlarım kulanır.
Bul
yalova tatar yazdı:uzun uzun bebeyken bile uzunmuşsunHappySiyirdimHehe

Hadi bide sen yolla bakalımda senide görelim..Bobo
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
aahmet yazdı:ahmet gercektende ufakken uzun adam olacagın belliymiş lakabın da o'zamandan kalmamı.mesala benim aahmet yani arap ahmet derlerdi şu anda bile cocukluk arkadaşlarım kulanır.

Yok be abi o kadarda uzun deilim ama işte uzun kalmışız bi kere..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
aahmet yazdı:mehmet agbi genclik resimlerin yokmu,ozamanki yakışıklı halıni görmüş olurduk,sagı solu araştır muhakkak vardır.
Olmaz olurmu Ahmet, Kitaplığımda 13 büyük boy albümüm,ayrıca sayısız fotoğrafçı albümü var. Ama konu başlığı ''ben ufakken resimler '' olunca ben de ilk fotomu ekledim.
Bul
ilk okul orta okul lise askerlik askerlik sonrası bıyıklı bıyıksız hallerimi gönderdim daha küçük resimlerimde biryerlerde olması lazım bakar bulursam yollarım.
bu arada 10 sene öncesine kadar bıyıklıydım eşim saolsun kurtardı bıyıklardan beniGulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
teşekkürler dostum enkısa zamanda ben de öteki konuya resimleri yükleyeceğim söz..sende değişmemişsin heheheheheheheheAlkisSiyirdimbu konudan sonra askerlik resimlerimiz diyede bir konu açalım hahhahahahah
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Nihat sende fazla değişmemişsin bıyıklar hariçBobo
işte buda benim 1957ile 1981 arası resimlerim annem dedem ve ben kucagında annanem iki ablam ve agbim toplu halde en ufaklık resmim,agbim ve ben ve askerden sonraki bıyıklı resmim antalya falezlerde balık tutarken ve teknede cekilmiş resimim trasta cekilmiş olan oğlum ve ufaklık hali ve küçük çamlıcada 1968 de turistle çekilmiş fotorafım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
oy oy oy oyyy ahmet abi baya eski resimler,eski türk filimlerini anımsadım valla.paylaşım harika teşekkürler Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Endonezya sualti-çok güzel resimler sirenia 23 3,332 18-10-2011, 17:15
Son Yorum: site yönetim
  İlGiNç ReSiMlEr MaVrUşGiL 17 3,098 30-11-2010, 11:29
Son Yorum: yycolak
  komik ve ilginç resimler MaVrUşGiL 22 3,912 07-08-2009, 18:59
Son Yorum: Krizoberill
  harika resimler thomas1925 6 1,707 02-01-2009, 14:02
Son Yorum: yalova tatar
  Ben Ufakken. SerenaY66 25 3,737 23-07-2008, 09:15