Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En çok hangi balık zevklidir ?
bayılan bayıla valla bölgesel her şey güzel ama hepsini denemek lazım.hepsinin gelişi farklı.zevkide tabiki.tadıda farklı.herkese saygılar.
Bul
benmicin hic farketmez yeterki oltaya asılsın hangisi olursa olsun yeterki balık olsun
Bul
Bana gore denizlerde avlandigim icin,deniz baliklarini tutmaktan zevk aliyorum..en cok pareketeme yeni tutulmus buyukce bir cipura bana acaip zevk veriyor...
Bul
aynalı sazan lüfer mücadeleyi severim olarda öyle
Bul
Bence bütün balıkllar birbirinden zevkli. Ayırım söz konusu edemem dogrusu. Sirkülere uymak kaydıyla tabiki..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
balıkların en guzeli ve alımlısı mı ? yoksa tatı guzel olan mı ? Big Grin hem guzeli hem tadı guzel olan balık levrektir Smile
kilo üzeri çipura yakalayanlar(kıyıdan)balığın kafa ata ata gelmesini yaşadıktan sonra başka tadlar bulamıyorlar.ben iskenderunda iskelede bir keresinde karagöz canlısıyla lüfer(kofana en az 6 7 kilo vardı iskenderunda inanılmaz irilikte lüferler oluyor ocak şubat ayları gibi) sıkıştırmıştım.balık balığı aldı kasnak iskelede resmen uçtu.yakaladım kasnağı yavaştan yukarı aldım hayvanı.sanki denizi çekiyordum.hayvanı yukarı iskeleye alamayacağım aşikardı.kepçem yoktu ve misinada hayvanın direncine dayanamıyordu.en sonunda kopardı misinayı kaçtı.fakat yaşadığım heyecanı unutamam.yinede çipuranın o kafa atışları benim için en zevklisi.
Bul
merttekol yazdı:kilo üzeri çipura yakalayanlar(kıyıdan)balığın kafa ata ata gelmesini yaşadıktan sonra başka tadlar bulamıyorlar.ben iskenderunda iskelede bir keresinde karagöz canlısıyla lüfer(kofana en az 6 7 kilo vardı iskenderunda inanılmaz irilikte lüferler oluyor ocak şubat ayları gibi) sıkıştırmıştım.balık balığı aldı kasnak iskelede resmen uçtu.yakaladım kasnağı yavaştan yukarı aldım hayvanı.sanki denizi çekiyordum.hayvanı yukarı iskeleye alamayacağım aşikardı.kepçem yoktu ve misinada hayvanın direncine dayanamıyordu.en sonunda kopardı misinayı kaçtı.fakat yaşadığım heyecanı unutamam.yinede çipuranın o kafa atışları benim için en zevklisi.

tabiyki hiç tereddütsüz çupra Smile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:tabiyki hiç tereddütsüz çupra Smile

pek fazla yaşayamadım zevkini ama bende çipuradan yana kullanırım oyumu.76
Bul
En fazla mücadele eden ve ettiren balık, yakalaması en zevkli balıktır bence.. ama bu yoklukta çekerken ölü gibi gelmesine rağmen ilk vuruşta mezgitin kamışın ucunu titretmesi bile heyecan veriyor.. çaparide istavritlerin öyle döne döne gelmeleri bile acayip keyif veriyor bana.. güçlü balık olduğu için kefali yakalaması zevklidir mesela, keza gece zokayla iri bir eşkinayı tekneye çekmenin zevki kelimelerle anlatılamaz bile Wink
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balik buzluga girince... Albatros-gr 63 11,408 11-05-2013, 19:50
Son Yorum: YaKaMoZ
  Hangi balik daha lezzetlidir? Albatros-gr 91 16,360 30-05-2012, 20:49
Son Yorum: AmatörBalıkcı19
  Hangi uyemizin gozu daha keskin? Albatros-gr 78 8,463 15-02-2009, 00:50
Son Yorum: LeVrEkCi
  ilk yakaladığınız balık kaşalot 43 9,766 03-01-2008, 23:01
Son Yorum: Tropheus