Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yalçın arkadaşımın çupra özlemi
monawar yazdı:cupra yakalayamayan cupra profosoru yalcin abiSiyirdim

teşekkürler teşekkürler....76Siyirdim
Bul
Sağolun çok yardımcı oldunuz abim...SiyirdimSiyirdim
Bul
Tarık bey sormak istediğinizi ''yardım'' veya ''sorun söyleyelim'' başlıklarımız altında ''yeni konu'' açarak sorarsanız beklediğiniz yardımın gelme olasılığı daha yüksek olacaktır.Başka bir arkadaşımızın açtığı bu eski konu içinde sorunuz farkedilmeyebilir..
Rastgele..
Bul
Sorum şu abi.Ben 1 yıl 3 aydan beri bu siteye üyeyim.Fakat son üç aydır hergün ziyaret ediyorum.İzmir organizasyonundada bulunucam nasipse.Ben hala yeni üye görünüyorum Smileişte onu yükseltmek istiyorum.teşekkürlerAlkisAlkis
Bul
Şekerim gel garantı veriyorum tutturacağım sana çuprayıSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Şekerim gel garantı veriyorum tutturacağım sana çuprayıSmile

biliyorum kardeşim biliyorum.bu günlerde abidik kubidik işler çok.düzeltelim geleceğim.Gulumse
Bul
sessizkuşçu yazdı:Sorum şu abi.Ben 1 yıl 3 aydan beri bu siteye üyeyim.Fakat son üç aydır hergün ziyaret ediyorum.İzmir organizasyonundada bulunucam nasipse.Ben hala yeni üye görünüyorum Smileişte onu yükseltmek istiyorum.teşekkürlerAlkisAlkis

Tarık 1.5 yıldır üyeyim diyorsun ama mesaj sayın az olduğu için yeni üye olarak gözüküyorsun, mesaj sayın arttıkça orasıda değişecektir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Siyirdimabi öğrendim artık.Hergün gelmeye başladım siteye,izmir organizasyonundada görüşmek üzere inşallah......yani bu geceeeee..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şekerim yalçın ım yalovaday dı yalova tatar 5 216 10-05-2017, 18:29
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi