Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul tekne organizasyonu
yycolak yazdı:Yok Ustacım kızmak ne haddimize.Mahcup
Hani fazlada üzerine varmayalım demek istedim.Nayirolamaz
yalçın abi kurusıkıdan korkmam boşa sallıyor her dediği sallama çay işte Siyirdim
Bul
tekne organizasyonu için çözüm bulamıyorum arkadaşlar,
kişi sayısı belli değil o nedenle tekneyi ayarlamak zor,
diyelim para topladık 15 kişide kalırsak ne olacak geri gönderelm desek eft ve havale masrafları ne olacak gibi sorunlar var ama toplamazsakda ya gelmeyenler olursa o zaman ne olacak yani ya parayı toplayacagız kişi sayısına ulaşınca tarihi koyacağız yada bu işten vazgeçeceğiz.
Bul
LeVrEkCi yazdı:tekne organizasyonu için çözüm bulamıyorum arkadaşlar,
diyelim para topladık 15 kişide kalırsak ne olacak geri gönderelm desek eft ve havale masrafları ne olacak gibi sorunlar var ama toplamazsakda ya gelmeyenler olursa o zaman ne olacak yani ya parayı toplayacagız kişi sayısına ulaşınca tarihi koyacağız yada bu işten vazgeçeceğiz.

Kişi sayısını belirleyip. PAraları toplamak bence daha mantıklı. Nezaman kişi sayısı tamamlanır ozaman şu tarih denir. Olmazmı?
Bul

Ya nihat tekneciler kişi başınamı yoksa teknede kaç kişi olursa olsun ben bu parayı alırımmı diyorlar onu konuştunmu, Eğer kişi başı diyorlarsa tabii birde en az şu kadar kişi olmanız gerekir v.s demiyorlarsa sorun yok demektir.

Ama ben tekneye şu fiyatı istiyorum siz kaçkişi olursanız olun diyorlarsa kaç kişi geldiyse bölersin o rakamı olur..

Yada şu listeyi oluştur tarihi koy kişi sayısı tatmin edici rakama ulaşırsa tekneyle çıkılır yok sayı dolmassa kişi başı 35 değilde 45 olur katılacak kişilerde kabul ederse olur.

Bence hemen listeyi hazırla para yollamaya ne var yarım saat bilemedein 1 saatte hallolur..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Ya nihat tekneciler kişi başınamı yoksa teknede kaç kişi olursa olsun ben bu parayı alırımmı diyorlar onu konuştunmu, Eğer kişi başı diyorlarsa tabii birde en az şu kadar kişi olmanız gerekir v.s demiyorlarsa sorun yok demektir.

Ama ben tekneye şu fiyatı istiyorum siz kaçkişi olursanız olun diyorlarsa kaç kişi geldiyse bölersin o rakamı olur..

Yada şu listeyi oluştur tarihi koy kişi sayısı tatmin edici rakama ulaşırsa tekneyle çıkılır yok sayı dolmassa kişi başı 35 değilde 45 olur katılacak kişilerde kabul ederse olur.

Bence hemen listeyi hazırla para yollamaya ne var yarım saat bilemedein 1 saatte hallolur..
parası olanlar belli oluyorSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimArab ım paran yoksa haber ver.Uzun um çeker senin ücretini.Hehe
Çekmiyorsa söyle "aslıyok yaylasında ki nesli yok cinsi koyunlardan" 3 koyun satar ben gönderirim.HeheHehe
yok abi sen onları sat olta al kendine olmayan 50 kg lık yayınları tutarsınSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Aynen dediğin gibi olacak..Vazgeçme hariç tabii..En kötü ihtimal ile tekne olmaz da karada olur..
Para toplansın...Gerisini sonra düşünürüz..
Bul
ortak Garanti bankasından hesabın vardır inşallah, bankamatikten yatırınca havaleye fazla vermiyorsun,daha pratik,,ona alıştığım için diğer bankaları hiç bilmiyorumda.. Siyirdim..bu arada 31 ekim banada uygundur, 15 kasım zor çünkü bayram arefesine denk düşüyor neredeyse fazla katılım olacağını sanmam..sabit fiyatıolan tekne ile konuşup fiyat ilan edilir tarih konur, gelenlerden anında da tahsil edilebilir...yada en uygunu nasıl düşünülürse.. ben sağlık ,memat dışında inşallah varım..76
Bul
araphüso26 yazdı:parası olanlar belli oluyorSiyirdim

Ne alakası var ben gitmeyi düşünmemiştin senin niyetin var o zaman parayı bulamıyorsun.SiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ustam61 yazdı:SiyirdimArab ım paran yoksa haber ver.Uzun um çeker senin ücretini.Hehe
Çekmiyorsa söyle "aslıyok yaylasında ki nesli yok cinsi koyunlardan" 3 koyun satar ben gönderirim.HeheHehe

Ayıpsın ustam ne demek arabımın canı sağolsun..Wink
İsteresen seninkini bile çekerim..Gulumse

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,932 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 540 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,614 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 7,100 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 20,372 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 119,643 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,957 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 57,602 08-06-2014, 22:35
  istanbul org. erdekli yücel 24 3,125 23-04-2014, 17:24
Son Yorum: Lakerda
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,652 21-01-2014, 15:12

Hızlı Menü: