Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haydi Turnaya
rusan yazdı:Erdem, Tevfik ve ben yarın büyük ihtimal öğleden sonra orda olucaz. Geceyi orda geçiricez. Gözüme kestirdiğim yeri kapatıcaz. Geceden gelmek isteyen olursa bekleriz. Gece için canlı yem sorunu vardı onu da erdemin akvaryumundaki israil sazanlarını çalarak hallettik Gulumse Gece öğlen yemeğini tutarız inşallah.

Telim açık olucak ama yine de ;

Tevfik : 0533 529 54 82
Erdem : 0531 596 19 10

Rusan kacta orada olacaksiniz
Bul
LeVrEkCi yazdı:adaş aslında bende size takılabilirdimde işte şu müşteriden dolayı erken dönebilme ihtimalim var o nedenle ben ayrı gelmek zorundayım.bende size uyar 3-4 gibi gelebilirim eğer öyle olursa ararım buluşur peşpeşe devam ederiz.

Adas sevinirim valla. Hatta donuste sariyerde borekleniriz. Telefonum 9 dan sonra acik simdi sarja koydum maci seyreder acarim
Bul
nihatkr yazdı:Rusan kacta orada olacaksiniz

Şimdi çıkıyoruz Nihat abi.
Sazanları özledim...
Bul
bizim geliş saatimiz belirsiz gece yarısı damlayabiliriz,serkanla beraber geleceğiz sabah erken kaçacağız.gelirken ararız sizi.Seerf
adaş çıkarken senide ararım uyarsa biryerde buluşuruz.
Bul
Gidecekseniz gidin artık ya zaten içim gidiyorSmilegeliriz,buluşuruz,kaçta orada olursunuz nazire yaparcasına off off yanlış şehirde dogmuşuzHappy
Bul
rusan yazdı:Şimdi çıkıyoruz Nihat abi.

tamam ben gelecek vatandaşları bir arim. MAc bitiminde eğer erken gelebilirlerse bizde erken geliriz.
Bul
Rusan Ufukhocayla konuştum bizde bostancıdan 1,5 ta çıkacağız sanırım en geç 2,5 gibi siz bulmaya çalışırız Smile
Bul
00:30 da fulyada buluşuyoruz,ruşan ve nihatkr yiyecek içecekleri alıyor bende arabaya palet koydum hem masa hem yakacak olarak kullanırız.ben biraz kestireyim gece çetin geçecek gibi görünüyor hava baya sertledi şu anda.Seerf
Bul
Haydi sizlere rastgele bakalim...Alkis
Bul
hadi bakalım muhabbetiniz bol balık avınız bereketli olsun bol bol resim çekmeyi unutmayın katılan tüm arkadaşlara selamlar76
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi