Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aegean team (ege)
aaaa ben silver üye olmuşum SeerfSeerf
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
b.kral yazdı:aaaa ben silver üye olmuşum SeerfSeerf

Senin avatarda güzelmiş he.. o zıpkıncı senmisinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin altındakide 50 kiloluk akya galibaSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Tebrikler Türko (Ben ona böyle seslenirim)76
Bul
bucalı yazdı:Senin avatarda güzelmiş he.. o zıpkıncı senmisinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin altındakide 50 kiloluk akya galibaSmile

Barış hiç 50 olur mu abisi. Geçen gece vurduğu kadarHappyHappy 88 kilpSmile
Bul
ALTAYLI yazdı:Tebrikler Türko (Ben ona böyle seslenirim)76

Bende ona mink serçe derim Big Grin

Bul
ALTAYLI yazdı:Barış hiç 50 olur mu abisi. Geçen gece vurduğu kadarHappyHappy 88 kilpSmile

Rüyasında vurması bile güzel Ercan abi. Ama inan çok mütevazi bir arkadaşımızdır kendisi. Balığı görür vurmaya kıyamaz bize gösterir biz vururruz. Hala anlamış değilim nedendir diyeSmile
Sanırım müren fobisinden olsa gerek. balığı beline takmak istemiyor. Adama balık teli zorla taktırdıkSmile

Bul
bucalı yazdı:Rüyasında vurması bile güzel Ercan abi. Ama inan çok mütevazi bir arkadaşımızdır kendisi. Balığı görür vurmaya kıyamaz bize gösterir biz vururruz. Hala anlamış değilim nedendir diyeSmile
Sanırım müren fobisinden olsa gerek. balığı beline takmak istemiyor. Adama balık teli zorla taktırdıkSmile
Bu bir çok dalışçının sıkıntısı. Bir gün benim de telimdeki balıklara saldrmıştı. Ne olduğunu anlamamıza fırsat bile vermiyor öyle nalettirSmile Yani az biraz haklı76
Bul
bucalı yazdı:senibozmazda Yalçın abiyi bozabilirBig Grin

sizin şayınızdayken haftanın üç günü dalıyordum ben.tembel dalgıçlar.birde beni beyenmiyorsunuz.en sonunda yeniden başlatacaksınız beni.Hadiordan
Bul

yakışır kocamanıma.Alkis
Bul
yycolak yazdı:sizin şayınızdayken haftanın üç günü dalıyordum ben.tembel dalgıçlar.birde beni beyenmiyorsunuz.en sonunda yeniden başlatacaksınız beni.Hadiordan

Bizde onu istiyoruz zatenSmile
sular bulanık abicim ah hava güzel olsa bak haftanın 3 mü 5 günü mü dalarız gör.Smile

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Aegean Team logo çalışması Cihan Deniz 56 8,352 24-04-2012, 20:16
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi