16-10-2012, 23:46
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
14 ekim izmir nasil geçti
|
16-10-2012, 23:46
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
16-10-2012, 23:49
bahadır resimleri göremiyorum.
![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
16-10-2012, 23:53
bucalıfikret yazdı:bahadır resimleri göremiyorum. Sen lambukanın yarısını sana yakalatana verme, sonra göremiyorum...aaahhhh ![]()
16-10-2012, 23:56
Bahadır Sarıca yazdı:Sen lambukanın yarısını sana yakalatana verme, sonra göremiyorum...aaahhhh aslında ben o lambukayı denize iade edicektim sen saldırmadın. ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
17-10-2012, 00:35
bucalıfikret yazdı:aslında ben o lambukayı denize iade edicektim sen saldırmadın. O da olur bir gün. ![]() Biliyorsun ben her türlü avımı alırım ![]() ![]()
17-10-2012, 00:35
orhanekmekci yazdı: Bahadır Sarıca yazdı:Vallaha benim siftah yok desem yeri Faruk abi. Bahadır Sarıca yazdı:Yapma ORhan abi ben Bahadirin raporlarinda cikardigi trofelere dayanarak yazdim cevabi..... ![]() vay be guzel toparladim durumu..helal bana yaw ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
17-10-2012, 00:47
Albatros-gr yazdı:ben Bahadirin raporlarinda cikardigi trofelere dayanarak yazdim cevabi..... Abi sen esas Murat'ın; Kalamar derslerini bir görsen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
17-10-2012, 00:52
Arkadaşlar o kadar keyifli bir gecenin ardından yatmadan önce konumuza bir bakayım dedim ve demez olaydım
![]() ![]() Gerçekten ballı tadında ALLAH içimize sindirip çekemeyenlere, size de nasip olsun dedirten bir anılar yumağı. Bu güzellikleri yaşadık ve aktardık. Yaşadıklarımız bizimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tekraren, Tahsin.....Sen tam bir bitirimsin İsmail......Sesine ne desem be abicim ![]() Haşim......Olgunluğuna ne demeli Ömer.......Merhaba Turkıyeeee Resmen koptum Murki.......Durdun durdun Çarpanı vurdun Orhan K...İyiki vardın be kaptanım Salih R.....Hem klas hem Kalamrcı Yalçın Ç...Söze ne hacet ŞEKERİM Murat.......Krallığını ilan için mi toplandık Fiko.........Sen neymişsin be kardeşimmmm Babuç......Fahrettin abicim harbiden abicimmmm Kamil.......Angara'lım benim gopez kralı Bahadır....Ustasın abicim USTA Cihan....Sen artık büyük avlara alıştın Aytuğ.......Olmazsa olmaz 30 yıllk dostum Acemi Dalgç, Meteor35, Sessiz Kuşçu, Yeni üyelerimiz ve Misafirlerimiz..NEREDEYMİŞİZ DEĞİL Mİ? İyiki geldiniz
17-10-2012, 02:16
Salih Reis yazdı:Tahsin abicim 7 hafta sonrası için rezervasyon yaptırdım bilgine Salihcim başımın üstünde yerin var.yalnız rezervasyon için ön hatırlatmayı 5 aralıkta yaparsan 8 aralıkta senin iş tamamdır. ![]() ben unuturum. ![]()
17-10-2012, 03:09
Salih Reis yazdı:Tahsin abicim 7 hafta sonrası için rezervasyon yaptırdım bilgine Salih Reis yazdı:Şeytan oltası değil abim, benim tekne ile sırtıya taktım neee senin tekneylemi. senin canın levrek istiyor galiba. ![]() Bahadır benim uğurlu olduğumu söylüyo. ![]() bide senlede bir şeyler yakalarsak adımız Evliya ya çıkar. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|