Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sürpriz 14 nisan 2013
tahsinmersin yazdı:Amirim p.tesi(bugün) ve salı ya izin verdi.bende bunun yerine 14 ünde izin istiyorum,al bu iki günü ver 14 nisanı dedim.o da sen şimdilik git,o zaman gelince duruma bakarız dedi.Smile
yerimizi yaptık,lafımızı soktuk.kimse hastalanmazsa,harp darp olmazsa katılıcaz.Wink

tahsinim 2 güne bir gün istemişsin güzel teklif amiri bu teklife hayır demez.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:tahsinim 2 güne bir gün istemişsin güzel teklif amiri bu teklife hayır demez.Siyirdim

birde sen konuşaydın amirle.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:birde sen konuşaydın amirle.Siyirdim

konuşurum şekerim.76
Bul
tahsinmersin yazdı:Amirim p.tesi(bugün) ve salı ya izin verdi.bende bunun yerine 14 ünde izin istiyorum,al bu iki günü ver 14 nisanı dedim.o da sen şimdilik git,o zaman gelince duruma bakarız dedi.Smile
yerimizi yaptık,lafımızı soktuk.kimse hastalanmazsa,harp darp olmazsa katılıcaz.Wink
İşte budur kardeşim. Aynı gün ALAÇATI ot festivalimiz var BEN GELEMİYORUMHadiordanRolleyesHadiordanRolleyes
NİSAN 4 Şakası Festivaldeyim ve oradan gelicem. Sizi yanlız bırakamazdım76
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Tahsinim işi kurtarmışsın hadi hayırlısı bakalım..

fish or die yazdı:ohhhhh tahsinnn abii süper olmuş buu Seerf

bucalıfikret yazdı:tahsinim 2 güne bir gün istemişsin güzel teklif amiri bu teklife hayır demez.Siyirdim

inşallah ya hayırlısı olsun,dört gözle bekliyorum o günü.
tek korkum amir kayserili,bi hesap kitap, katakulle yapıp geri vites atmasın.Happy
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
yycolak yazdı:birde sen konuşaydın amirle.Siyirdim

teesüf ederim şekerim .fikonun amiri her zaman izin veriyor,ama VİYADÜĞE kadar.Happy
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:teesüf ederim şekerim .fikonun amiri her zaman izin veriyor,ama VİYADÜĞE kadar.Happy

tahsinim beni başkalarınla karıştırmış olmayasın Baby
Bul
tahsinmersin yazdı:teesüf ederim şekerim .fikonun amiri her zaman izin veriyor,ama VİYADÜĞE kadar.Happy

fikonun değil senin arinle şekerim.bak hemen gidiyormuş viyadüğe.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:fikonun değil senin arinle şekerim.bak hemen gidiyormuş viyadüğe.Siyirdim

şekerim yağmur var gidemedim.
Bul
bucalıfikret yazdı:şekerim yağmur var gidemedim.

o Şeker,onu anladıkta sen şekermisin eriyesin.Siyirdim
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2013 turan köyü organizasyonu 4 erdekli 41 6,107 14-05-2013, 14:49
Son Yorum: HAŞİM77
  26-Nisan-2009 İzmir Çeşme organizasyonu yapıldı Bahadır Sarıca 282 36,139 03-10-2009, 21:02
Son Yorum: orhanekmekci
  26 Nisan Pazar İzmir Organizasyonu fish or die 828 68,963 18-08-2009, 08:31
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi