08-05-2008, 18:06
ereğliden aldığım haberler güzel çinekoplar sarıkanatlar gelmeye devam ediyormuş ayrıca levrek alan olmuş ve bi dalğıç ereğliden sağlam bir levrek çıkartmış tam zamanı artık haftaya bişeyler olacak inşallah.
H.A.R.U.N-GURHAN-LeVrEkCi 29-30/4/2008
|
08-05-2008, 18:06
ereğliden aldığım haberler güzel çinekoplar sarıkanatlar gelmeye devam ediyormuş ayrıca levrek alan olmuş ve bi dalğıç ereğliden sağlam bir levrek çıkartmış tam zamanı artık haftaya bişeyler olacak inşallah.
09-05-2008, 03:59
Şimdi orda olmak vardı diye bir şarkı vardı be.
![]()
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI ![]() Ne mutlu iyilerden olanlara
09-05-2008, 09:07
GURHAN yazdı:Şimdi orda olmak vardı diye bir şarkı vardı be.o şarkıyı hayatım boyunca söyledim dostu ![]()
09-05-2008, 11:02
LeVrEkCi yazdı:o şarkıyı hayatım boyunca söyledim dostu allah hayırlı uzun ömür versin bu şarkıyı sen daha çoooooooook söylersin heheheheheheheheh ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
09-05-2008, 22:31
Güzelcedede 3-4 gündür rapalayla sarıkanat alınmaya başlandı kyılardada yapar ama gece su aralar toprak yol çamurdur biraz kurursa gece bakabilirim
09-05-2008, 22:33
bu hafta çalışıyorum haftaya inşalllahhhhhhh hava güzel olursa kaldığımız yerden devam edeceğim sarıkanatlara ayrıca levrek tutacağımı düşünüyorum benim ortakla başka bi akrabam dalmaya gidiyorlar fenere bakalım ne çıkaracaklar haftaya.
11-05-2008, 17:28
Kaşığı denemeyi ihmal etme dostum.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI ![]() Ne mutlu iyilerden olanlara
14-05-2008, 14:26
ereğliden haber geldi benim ortak ve bi akrabam daha dalmaya gittiler dün 3 tane kg üstü eşkina vurmuşlar şimdi eşkina için çalışmalara başlama planları yapıyorum orada eşkina olduğunu bilirdim ama hiç eşkina tutmaya çalışmamıştım kısmetse ilk gittiğimde başlıyorum çalışmaya.
ayrıca çok bol miktarda istavrit ve arada sırada çapariye çinekop geliyormuş. kuzu gibi olan kurtlar canavar olmaya başlamış bulunmaktadır ![]()
14-05-2008, 15:05
LeVrEkCi yazdı:ereğliden haber geldi benim ortak ve bi akrabam daha dalmaya gittiler dün 3 tane kg üstü eşkina vurmuşlar şimdi eşkina için çalışmalara başlama planları yapıyorum orada eşkina olduğunu bilirdim ama hiç eşkina tutmaya çalışmamıştım kısmetse ilk gittiğimde başlıyorum çalışmaya. noluoz eşkina meşkina istavrit rotayı deiştirdin hadi utandır dostum.. bi tonda eşkina tutsan saymam harbi levrek istiom ![]() tabii tutabilirsen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|