Yorumları: 3,046
Konuları: 26
Üye arkadaşlara hepsine .Dostluklar böyle güzel şeylerle başlar.Balık tutmak ve böyle güzel bir hobiye sahip olmak ne kadar güzel bir şey olduğunu bu organizasyonda gördüm ve kendi adıma çok sevindim.Niye diye sorucak olursanız bizde aynı şekilde mehmet ali abi,ozan ve ben 3 kişide olsak çanakkaleye gittik hiç tanımadığımız güzel insanlarla tanıştık muhabet ettik balıktuttuk yedik içtik geldik . hayatımıza tatlı bir anı olarak bir sayfa yazdık.istanbul organizasyonu işte böyle bişey oldu gerçi balık tutamasakta güzel insanlar birbirimizle buluştuk ne güzel oldu hele şu gençler çok hoşuma gitti. biliyorsunuz ki zamanımız çok kötü gençlik açısından çok sevindim onlar adına. gelelim mangal keyfi için de birşeyler yazalım . mehmet ali abi, ahmet beraber konuştuk böyle birşey yapalım dedik ozanda tekeleri çıkarır dedik ve böyle oluştu. Kusurumuz olduysa af ola hepinize rast gelsin günleriniz güzel olsun dileğiyle
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
İstanbul Balık avı organizasyonu videosu izlemek için tıklayınız
[youtube]k9lzKlUHK6Q[/youtube]
Yorumları: 678
Konuları: 38
fotokopici yazdı:Üye arkadaşlara hepsine .Dostluklar böyle güzel şeylerle başlar.Balık tutmak ve böyle güzel bir hobiye sahip olmak ne kadar güzel bir şey olduğunu bu organizasyonda gördüm ve kendi adıma çok sevindim.Niye diye sorucak olursanız bizde aynı şekilde mehmet ali abi,ozan ve ben 3 kişide olsak çanakkaleye gittik hiç tanımadığımız güzel insanlarla tanıştık muhabet ettik balıktuttuk yedik içtik geldik . hayatımıza tatlı bir anı olarak bir sayfa yazdık.istanbul organizasyonu işte böyle bişey oldu gerçi balık tutamasakta güzel insanlar birbirimizle buluştuk ne güzel oldu hele şu gençler çok hoşuma gitti. biliyorsunuz ki zamanımız çok kötü gençlik açısından çok sevindim onlar adına. gelelim mangal keyfi için de birşeyler yazalım . mehmet ali abi, ahmet beraber konuştuk böyle birşey yapalım dedik ozanda tekeleri çıkarır dedik ve böyle oluştu. Kusurumuz olduysa af ola hepinize rast gelsin günleriniz güzel olsun dileğiyle
sizin gibi abilerimiz öderlik yapacak bizlerde organizadyonumuzu geliştireceğiz herkese selam olsun ellerinize sağlık
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Video görüntüleride çok guzel çıkmış.
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
harika bir organizasyondu buradaki arkadaşlarıma hep anlattım...böyle bir ortamı sağlayanlara çok çok teşekkürlerimi sunarım daha nice beraberliklere inşallah...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
aahmet video görüntülerine doyamadım eline sağlık
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
Boğazda balığın,rakının en keyiflisi,
şair abim bu şiirin bu mısrası beni vurdu sabaha karşı sabaha karşı rakı içirtti bana videoda çok güzel olmuş kendi kendime her gün okuyorum her gün seyrediyorum hayıflanıyorum arkadaşlar ne kadar neşeli biride olsam o kadarda duygusalım yeminle şu anda gözlerim dolu yazıyorum
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Erdenim,rakı afiyet olsun.Bakarsın hiç belli olmaz iki günsonra birde bakmışın yanındayım.
RaPaLaCı yazdı:Erdenim,rakı afiyet olsun.Bakarsın hiç belli olmaz iki günsonra birde bakmışın yanındayım.

ibrahim abi avatar güzel olmuş işte bu yaa