Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mollaköyden Karabalık(kadife)
Ömer bereketli olsun.
Güzel karalar almışsınız.
Afiyet olsun,rastgeleAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bereketli olsun,balıklar çok güzel..Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
cümleten teşekkürler,sizlerede rastgeleGulumse

Lakerda yazdı:Bereketli olsun Ömer,balığın ağzı küçük diyemi 7 no iğne kullandınız yoksa daha avcı oluyor diyemi tercih ettiniz merak ettim.Tatlı sucu arkadaşlarımızın raporlarında genellikle 2,3,4,no iğneler görürdüm de..
abi daha avcı olsun diye 7 no iğne kullandık , çünkü kızılkanat dediğimiz balıklarında vurma şansı var bu numaraya ,gerçi bu mevsimde fazla iri kızılkanat vurmaz ama gelenlerede evde yokuz dememek için 7 numara idealdirSmile
Bul
Güzel avcılık olmuş Alkis Bereketli ve de afiyet olsun Ömer Seerf Tatlısu balıklarından sazan ve kefal dışındakileri hiç tanımam ama lezzetlerini de merak ediyorum doğrusu Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ben kadifeyi çok severim çok lezzetli bir balık sadece üstündeki sümüksü doku biraz kötü.. karabalık yayın balığına denir..sarı kavuniçi falan dense anlayacağım..neyse çok güzeller oltana sağlıkAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tebrikler ömer abimAlkis bu kadifeler sazan familyasından mı?az biraz benziyo ama..afiyetler olsunSeerf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
manisalıdeli yazdı:tebrikler ömer abimAlkis bu kadifeler sazan familyasından mı?az biraz benziyo ama..afiyetler olsunSeerf
eyvallah sağolSmile
evet sazan familyasındanlar ,oltaya vurduğu zaman gayet net belli ediyor zaten kendisiniSmile
Bul
bereketli olsun ömer abim eline sağlıkSeerf
Bul
ömer eline sağlık kadifewler süpewr afiyet olsun rast gewle...AlkisSeerfHadiordan
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi