20-07-2009, 18:49
İnşallah gönlünün ısındığı yere yerleşirsin Bekir

Bornova - izmir
istanbulu terk edicem
|
20-07-2009, 19:05
Hayırlısı olsun...Resimler harika...
Emrah77 YALOVA Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
21-07-2009, 13:14
Sevgili Bekir...
Bundan 20 sene önce ben de aynı şeyleri söyleyip bir hafta içinde uygulamıştım. Çok iyi düşündüğümü bugün daha iyi anlıyorum..Kararını sakın geciktirme...Ne kadar geç kalırsan o kadar zarar... Sevgiler...
21-07-2009, 17:03
bekir bende birgün gitmeyi çok istiyorum ama çocuklardan dolayı şu anda zor inşallah ileride bende istanbulda yaşamamayı düşünüyorum.
benim hayalim izmir taraflarında yazlık bir bölüm inşallah. tabii bana kalsa ben hemen giderimde hanım istemiyor oda çoçuklardan dolayı istemiyor burada eğitim görsünler istiyor. hayırlısı bakalım inşallah birgün. yerleştiğin yeri merakla bekliyoruz inşallah herşey gönlünce olsun.
21-07-2009, 18:25
Hayırlısı olsun, küçük bir batıkaradeniz turu seni sarhoş etmiş, daha da ilerilere gidersen geri gelmek istemezsin herhalde. Ama insan yinede hısım akraba arkadaşların bol olduğu bir yere yerleşmek ister herhalde, Umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz.
22-07-2009, 00:26
inşallah hayallerin gercek olur. Bende senin hayalin gibi bir hayat düşünüyorum amma emekli olunca inşallah.
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
22-07-2009, 07:07
Her şey gönlünce olsun Bekircim.
İnşallah en kısa zamanda içine sinecek bir yerde karar kılarsın.Sağlıklar. Fotolar için ayrıca teşekkürler.
23-07-2009, 08:42
Bekir kardeşim, tam benim kafadansın hayallerimiz bu kadar uymaz ben 2 ay önce izmire bu sevda yüzünden tayin oldum ege yi düşündüm inşallah düşüncelerin gerçekleşir pozitif düşün fozitif olsun derim. bol şans.
Alper 26.11.1958
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|