Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kime benziyor?
Ben de benzetemedim yaw Hadiordan Ama buralarda görsem "Macır Aga" olduğunu hemen anlardım Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
LeVrEkCi yazdı:cevap nihatda demek istemiş faruk abi yani bana cevabı özelden yazdı ben biliyorum onu demek istemiş Gulumse
beyler Nihat`a verdigim cevap ,bizim benzetmemiz..dogru cevap diye bir olay yok...bastan benzettigimiz kisinin adini yazmadim,bakalim hakikaten benziyormu ..sizden ne gelecek diye yazmadim..
fakat dakika bir, gol bir..ilk cevapta daha Bahadir Ahmet(uzunahmet)i soyledi..
evet bizde Ahmet`e(uzunahmet)cok benzettik...
biz pistin bir basinda ,gumulcineli uzunahmetSiyirdimdiger basinda oturuyordu,kendisi tanidigimiz bir kisi olmadigindan,fotolari cekerken kendilerini rencide etmemek icin ozellikle ve dikkatli bir sekilde cektik...hatta fotonun birinde ben onun onunde oynamiya kalktim ki..fotograf karesinin icinde o kisi de olsun diyeSiyirdim
Bul
thunderbolt yazdı:Ben de benzetemedim yaw Hadiordan Ama buralarda görsem "Macır Aga" olduğunu hemen anlardım Happy
HappyHappyHappy
Bul
orhanekmekci yazdı:Ahmet,yeğenine mutluluklar dilerimAlkisfotolardan nihata benzemedimGulumse
Teşekkürler Kaptanım ,herkeze mutluluklar Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:beyler Nihat`a verdigim cevap ,bizim benzetmemiz..dogru cevap diye bir olay yok...bastan benzettigimiz kisinin adini yazmadim,bakalim hakikaten benziyormu ..sizden ne gelecek diye yazmadim..
fakat dakika bir, gol bir..ilk cevapta daha Bahadir Ahmet(uzunahmet)i soyledi..
evet bizde Ahmet`e(uzunahmet)cok benzettik...
biz pistin bir basinda ,gumulcineli uzunahmetSiyirdimdiger basinda oturuyordu,kendisi tanidigimiz bir kisi olmadigindan,fotolari cekerken kendilerini rencide etmemek icin ozellikle ve dikkatli bir sekilde cektik...hatta fotonun birinde ben onun onunde oynamiya kalktim ki..fotograf karesinin icinde o kisi de olsun diyeSiyirdim
valla sen bu işlerin piri oldun yav hehehehehheh harikasınız abi valla sizlerle esaslı bi muhabbet ne kadar güzel olurduAlkisHappyHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Dans Uf be Abi , emeğe bak Dans Happy Azmini kutlarım doğrusu Alkis Halaya çağırsaydınız 83 Daha net fotolar görebilirdik Happy Happy Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
araphüso26 yazdı:valla sen bu işlerin piri oldun yav hehehehehheh harikasınız abi valla sizlerle esaslı bi muhabbet ne kadar güzel olurduAlkisHappyHehe
eh!!!hocam kim benimSiyirdim
insallah o da olacak bir gunSeerf
Bul
thunderbolt yazdı:Dans Uf be Abi , emeğe bak Dans Happy Azmini kutlarım doğrusu Alkis Halaya çağırsaydınız 83 Daha net fotolar görebilirdik Happy Happy Happy
iste bunu dusunemedik Nedim..
neden demisler akil-akildan ustunudur diye...tutun kol-kola halaya al sana bir cam gibi fotoHappy
Bul
thunderbolt yazdı:Dans Uf be Abi , emeğe bak Dans Happy Azmini kutlarım doğrusu Alkis Halaya çağırsaydınız 83 Daha net fotolar görebilirdik Happy Happy Happy

hehhehehehehhihihihihihhhohohohohohohohhohoho sen çok yaşa emi Big Grinans:
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Çaktırmadan o tarafa bir tur yapmışım heralde Siyirdim
Azkalsın yanına gelip Eskişehirden hoşgeldin uzunum diyecektim Siyirdim
Bul

Hızlı Menü: