Albatros-gr yazdı:Nihat soyle aciklayayim....
sahte+5 metre 40lik(veya 35lik) invisiline(hayalet) misine+firdondu+kursun+9metre 60lik normal misine+firdondu+9 metre 60lik normal misine+firdondu....bundan sonra az daha saliyor ve sirtini yapiyorsun..
kursun ilk firdonduden hemen sonra 60lik misinenin uzerinde
saolasın faruk abi bende aynı takımı yapmışım ama ben 3 kulaç kullandım ilk rapala fırdöndü arasını onu artırayım biraz.
çizimide uydururum şimdi ben
LeVrEkCi yazdı:saolasın faruk abi bende aynı takımı yapmışım ama ben 3 kulaç kullandım ilk rapala fırdöndü arasını onu artırayım biraz.
çizimide uydururum şimdi ben
okey Nihat..cizimi bir zahmet,bastaki fotolara koyarsan,konuya giren her kisi rahatlikla gorur diye dusunuyorum..
yine de sen bilirsin
yok be abii sitedeki mühendisler istese bunu gerçek resimlerle yaparlarda işte bana kaldımı anca bu kadar
elektronik mühendisiyim aslında ama meslegi yapmadık işte
LeVrEkCi yazdı:yok be abii sitedeki mühendisler istese bunu gerçek resimlerle yaparlarda işte bana kaldımı anca bu kadar
elektronik mühendisiyim aslında ama meslegi yapmadık işte
ancak bu kadar deme...super anlasilir olmus..
hatta Fevzi bile anlamistir artik..arap olmaktan kurtardin cocugu...
alooooooooooo Fevzi..bir bak semaya ..nasil?anlasildimi simdi?
..................................................................................
Nihat beni semada yakisikli cikardigin icin
ayrica tesekkurler
Faruk bey açıklamalarınız için , nihat bey çizimleriniz için teşekkürler , benim gibi birçok üyede bu sahtenin kullanılışı hakkında bilgilendirilmiş olduk , emeğinize sağlık ....
orhanekmekci yazdı:Kıymetli paylaşımın için teşekkürler Faruk
bu arada sahteyi kendi ağırlığıyla hiç kullanmamışsın
abi denemedim kendi agirligi ile..
cunku diger sahteler gibi burnunda batirici yok ki..
o zaman suyun iyice uzerinde gider,avlanmaz sanirim..fakat bu benim tahminim dedigim gibi denemedim,ilk firsatta denerim..sizlere bilgiyi aktaririm