Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İmarete Lambukalar Gelmiş
Bereketli olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansıza biraz zaman alır...
Bul
abicim süper av olmuş yine tebrik ederimAlkislambuka harika gözüküyorAlkis tebrik ederimWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bereketli ve afiyet olsun Ahmet abi.TebriklerAlkis
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
ahmet abi bereketli ve zevkli av olmuş lambukalarda sipriz yapmış afiyet olsun rastgele.AlkisGulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
tebriklerAlkissupersiniz albatros ve siz... bendemi gelsem oraya ne Happy
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
Ahmet Abi gerçekten de çok güzel bir av yapmışsınız Alkis Afiyet şeker olsun Seerf

Yalnız ben hayatımda hiç lambuka tutmadım Baby Misinaya asılması , yemiği ve lezzeti ne benzer , hiç bilmiyorum . Biraz anlatabilir misiniz ? 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ahmet abi güzel bir geceydi. balık ve kayıktan kayığa muhabbet. artık senin merana biz de aboneyiz Siyirdim. ben de fotoları pazartesi yükleyeceğim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun ahmet abi yine çeşidi bol bir av yapmışsın,lambukalarda bonus olmuş Gulumseafiyet olsun rastgele Alkis
Teşekkürler Nihat, rastgele 76
yalova tatar yazdı:ahmet bereketli olsun lambukalar daha fazla büyümüyomu bildiğim kadarıyla akdenizde çok var 20 kg kadar olanları Alkis
Teşekkürler Erden ,evet çok büyüyorlarmış fakat bizim bölgeye o kadar büyükleri gelmiyor şimdiye kadar en büyük tuttuğum bir kiloluktu , rastgele 76
meteor yazdı:Tebrikler Ahmet abi, çok güzel av olmuş yine,
merak ettim lambuka nın lezzeti nasıl ?

afiyet olsun..
Teşekkürler Orhan, bu akşam iftarda yedim bana çok lezzetli geldi , mangal yapmıştık , rastgele 76
Bul
Albatros-gr yazdı:guzel bir gecede guzel bir balikcilik olmus..
tebrikler..afiyet olsunSeerf

bucalıfikret yazdı:ahmet elinize sağlık çok güzel av olmuş tebrikler afiyet olsun rast gele...AlkisAlkis
Teşekkürler arkadaşlar , rastgeleyin 76
Bul
bir arkadaşın sayesinde lambuka bende yemiştim güzel bir tadı var yalnız bekleyince renkleri gri oluyor ya o çok değişik gelmişti banaBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul' a Yaz gelmiş. ufuktan26 26 3,939 30-05-2013, 17:53
Son Yorum: ufuktan26
  Balıklara bahar gelmiş naxos 5 28 4,896 03-04-2010, 11:13