Yorumları: 2,649
Konuları: 156
FuRkAn * yazdı:Zarganamı Dedin
Yamashitalarla Zevkli Av Yapmaya Ne Dersin
Evet Furkan gece denize ışık vuran yerlerde gördüğümüz kadarıyla çok zargana var.
Ama bu aralar ben lüferi kafaya taktığım için zarganaları pek gözüm görmüyor.
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Tebrikler Nihat iyi av olmuş.Afiyet olsun
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
büyük reise aleyküm selam

balıkçılığı o yapıyor sen gidip resim çekiliyorsun

bereketli olsun yinede av harika onca yolu tepmek bile yeterli

o lüferlerden levreklerden burda bende alıcam kaçarı yok .
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
balıkoltası yazdı:Tebrikler Nihat. Çok güzel bir av olmuş. Resimlerde lüferlerde harika görünüyor. Zargana boğazdada bol bu aralar. Dün gece sürü halinde önümüzden geçiyorlardı
2. mesajdaki resimleri şimdi gördüm. Yapma bunuu...

Rastgele.
iftar geçti herşey serbest

teşekkürler birol.
claver_35 yazdı:nihat abi mükemmel bi av olmuş tebrik ederim daha bollarına rastgele 
teşekkürler.
FuRkAn * yazdı:Tebrikler Nihat Abi Güzel Havayı Kaçırmamıssınız Zargana Var ama Balık Yerinde Durmuyor Bereketli Olsun Kofana Denk Gelsin İnsallah Rastgele
aynen öyle furkan heryerde zargana var ama lüfer durmuyor devamlı dolaşıyor rastgelen 1-2 balık alırsa şanslı oluyor.
sizin taraftan baya tekne geliyor eskiden gelen olmazdı artık 8-10 tekne geliyor.seninle bi denk gelemedik.teşekkürler.
Lakerda yazdı:Büyük reis yine ava sahip çıktı galiba,esas güzel pozları o vermiş..
Balık su üstü iken uzun oltada kurşunsuz takım yerine normalinden daha hafif bir kurşun denenezmiydi Nihat..
Birde şunları merak ettim,1)-kullandığın iğnelere çelik bedenmi misina mı kullanıyorsun 2)- Gagalık iğne görüldüğü kadarıyla gezer iğne;kırmızı ibrişim ilemi bağlıyorsun..
Sayın üyemiz , balıkların akıbetiyle ilgili fotoları bu saate yayınlayarak ''ramazan kuralları''ımıza riayet etiğiniz teşekkür ederiz..![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
Bereketli ve afiyet olsun..
-ilk 2 balığı reis tuttu mehmet abi ben onun balıklarla poz verdim

-balığın su üstü yaptığı yer 1-2 metre arası kayalık yosunluk mehmet abi kurşun takılamaz yani.
-çelikle bağlıyorum gagalık misina tarafına denk geliyor gagalık kırmızı iple gezer olarak bağlanıyor.
-ben kurallara uyarım

teşekkürler.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 364
Konuları: 11
Tebrikler elinize emeğinize sağlık , balıklar muhteşem umarım bir sonraki avlar istediğiniz gibi geçer ,şimdiden rastgele..

..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
teşekkürler arkadaşlar,
-yok erden abi son 1-2 senedir o benim balıklarla resim çektiriyor

ama benden fırsat bulup balığa çıkamıyorda ondan yoksa ben onunla başedemem balıklar çok sever onu balıkçılığı maşallah çok iyidir harbi ustadır yani.
sizlerden zaten herzaman bekliyorum bişeyler ama istavrit mezgit tutmaktan diğerleriyle ugraşmıyorsunuz uğraşsanız olacak bişeyler.rastgele
teşekkürler
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
murki yazdı:Amcaoğlu tebrikler, harika iş çıkarmışsın, afiyet şeker olsun. 
amcaoğlu nerelerdesin iyisindir inşallah yarın bi arayayım seni sesin çıkmıyor merak ettim kendine iyi bak.
teşekkürler
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
tebrikler nihat balıklar harika koca reisin avları bereketli olsun

selamlar babaya rastgele.

balığa hasret yaşamak zor