Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erdek Turanköy Gezim
harika resimler valla bencede bir organizasyon yapıp turan köy buluşması yapmamız lazım içimizde kaldı gidemedik teşekkürler paylaşım için.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Giden arkadaşlarımdan dinlediğim kadarıyla kesinlikle gidilesi ve görülesi gereken bir yer , inanırmısınız bodrum , marmaris gözümde hiç, içimde hep Turanköy aşkı var eğer oraya gitmezsem gözlerim açık gidecek , nasipse bir gün gidip Turanköyde güzel bir balık avı yapacağım...Affet
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Hocam inşallah gidersiniz bende çok yer gezdim ama orada dinlendim rahat ettim. Tatar'da iyi bilir turanköyü.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
turanköyde olmak vardı şimdi.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:turanköyde olmak vardı şimdi.

Evet ilker sana katılıyorum.
Bul
haşim abi bende 2 sene önce ordaydım.yücel ,ben ve erden abi felekten bir gün çaldık.Çok eğlendik .yücel sağolsun evsahipliği yapmayı çok iyi biliyor.inşallah başka bir yaza yine gelecem.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
şimdi saat 07:06 geceyi balıkta geçirdim sonuç 160 palamut (80) çift 8 lüfer bu gecemizide böyle sonlandırmış olduk yanlız makinem olmadığından resim atamıyorum yanımda harunda vardı turankoylu şu makina işine bir çare bulmam lazım
Paylaşım için teşekkürler resimler güzel . Turan Köy balıkçılık olsun ,doğa olsun temiz ve ender bulunabilecek yerler geçen sene bende tatilimi orada yapmıştım inşallah gene gitmek nasip olur.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Gıdılmesı gereken yer dıye lısteye eklenmısıtır .
Bu guzel paylasım ıcın tesekkurler.

Saygılarımla,
Bul
SerenaY66 yazdı:haşim abi bende 2 sene önce ordaydım.yücel ,ben ve erden abi felekten bir gün çaldık.Çok eğlendik .yücel sağolsun evsahipliği yapmayı çok iyi biliyor.inşallah başka bir yaza yine gelecem.

Evet ilker resimlerinizi gördüm. Gerçektende dediğin gibi yücel sağolsun çok iyi ev sahipliği yaptı.Gerek balık takımlarının hazırlanması gerekse meranın tanıtılması konusunda hep yanımızdaydı, o resimdeki balıklarıda beraber tuttuk.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Erdek-Narlı-Turhanköy Zıpkıncı 20 4,291 26-01-2010, 10:52
Son Yorum: Zıpkıncı
  erdek turan köyünden manzaralar..erdekli yücelden.. BALIK and OZAN 35 7,185 09-07-2007, 10:18
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi