Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
motorum çalındı dikkat
Ercan abi geçmiş olsun. Bir an önce bulunmasını temenni ediyorum. İnsanı ne kadar üzen bir olay olduğunu biliyorum. Umarım baştakiler bu olaylara kalıcı bir çözüm bulurlar.
Sizinde Bayramınız kutlu olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Ercan abi büyük geçmiş olsun. dileklerimiz bulunması yönünde fakat bulunmassada çalan veya ondan bilerek satın alan kimseler inşallah hayrını görmesin.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Gecmıs olsun Ercan bey ınsallah en kısa surede bulunur .

Saygılarımla,
Bul
Ercan abi buyuk gecmis olsun,insallah en kisa surede bulunur....
duygularini ve uzguntunu cok iyi anliyorum,cunku 2 sene evvel benimde yeni aadigim 25lik yamaha(fourstroke) motorumu calmislardi....
sizlerinde bayrami kutlu olsun
Bul
ercan abi geçmiş olsun.
seni görmek güzeldi tekrar hoşgeldin umarım bulunur görüşmek dileğiyle selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Abi geçmiş olsun.Her ne kadar şartlar bulunmasına engel de olsa motorunun bulunması için şansının açık olmasını diliyorum Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
abi geçmiş olsun
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
ercan abi geçmiş olsun öncelikle. bende izmide yaşıyorum kendim özel aracımla okul servisi yapıorum yaklaşık her gün izmirin belli kesimlerinde değişerek geziyorum iş icabı yanlız motorunuzun resmini gösterseniz belki denk gelebilirim tekrar geçmiş olsun
Bul
Ercan abi sağlık olsun.böyle şeyler çok üzücü ama dediğiniz gibi bizlerin yapacağı fazla bir şey yok.geçmiş olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Ercan bey büyük geçmiş olsun , İnşallah en yakın zamanda motorun bulunur ,Affet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikkat çılgınbalıkçı 9 1,891 24-05-2012, 18:54
Son Yorum: bucalıfikret
  Arkadaşlar Halen Bu konulara Dikkat Edilmiyor Lapsetur 21 7,442 15-08-2010, 17:28
Son Yorum: yycolak
  Dikkat balıkçı geliyor !!! Zıpkıncı 27 4,129 18-06-2009, 17:39
Son Yorum: Zıpkıncı
  carbon kamışı olanlar dikkat yalova tatar 61 11,570 21-06-2008, 19:45
Son Yorum: araphüso26
  Dİkkat Dİkkat Dİkkat Dİkkat LeVrEkCi 2 1,551 12-06-2008, 16:08
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Dİkkat yalova tatar 18 3,346 27-12-2007, 23:19
Son Yorum: aahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi