Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
thunderbolt & fish or die
Murat güzel olmuş, nedimimde herzamanki gibi misafirperver seviyorum sizleri, murat sende gitmesen nedimin yüzünü unutacaktık iyi olmuş..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Teşekkürler Murat,Nedimide uzun aradan sonra görmüş oldumAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
guzel kareler..tebriklerAlkisAlkisAlkis
Bul
Vay Murat , hiç yayınlamayacağını sanmıştım Siyirdim Bende kamera olmadığı için görüntü çekemiyorum Snifsinf Bu yüzden sesimi de çıkaramadım.

O sabah siz gittikten sonra sardalya ile lüfer alamadım Siyirdim .Zaten beklediğim sonuçtu ama deneme yaptık işte.Çupra da yoktu.Yalnız ilave olarak sülünes ile 1 melanur ve 4-5 iri karagöz daha aldım Smile Keşke diyorum tüm geceyi orada geçirseymişiz ama sizde takım kalmayacaktı Bobo Şimdi anlamışsındır neden takımları deniz kenarında hazırladığımı Wink Akıntı , mera (kumluk , taşlık) ve olursa balığın durumuna göre gittiğim yerde hazırlıyorum .

Konuyu açtığın için teşekkür ederim Alkis Yoksa balığa gittiğimi yazmaya bile utanır oldum Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Güzel bir birliktelik olmuş.Tebrikler DostlarAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
blue_zaire yazdı:evet muratım bıraz gec olmuşSiyirdimalışık oldugumuz kareler tebriklerAlkis

Fevzi aynen katılıp ilave ediyorum. Görüşmeler güzel olmuş
Bul
Murat ...
Ellerine sağlık..Nedimi de görmüş olduk böylece..Teşekkürler...
Bul
bucalıfikret yazdı:murat geç olsun güç olmasın resimdeki yer org yaptığımız yermi
nedim seni gördüğümüze sevindik arasıra göster kendini
bacanağına selam.AlkisSeerf

fiko abi orası eceabat iskele saroza gittik ama kabatepedeki taş iskeleye gittik ay yoktu zifiri karanlıktı 1-2 saat durup döndük
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hay maşallah ikinizide çok özlemişim arkadaşlar..nedim bu sitenin görünmezlerinden çanakkale organizasyonundan sonra resmini bir daha gören olmamıştır heralde.. bende ekleyeyim arkadaşlar daha yakından tanısın... çanakkale org.dan bir kaç resim..yav balığa gidiyonda nedim neden hiç rapor eklemiyorsun cezayı hakediyorsun haberin olsun..murat kardeşim iyi olmuş yoksa nedimi göremeyeceğiz...nedimin muhabbeti güzeldir..Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Geç olsun güç olmasın derler ya bu öyle olsa gerek...Bereketli olsun...Balık bahane muhabbet şahane...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  thunderbolt&MaVrUşGiL MaVrUşGiL 39 3,867 31-10-2009, 01:56
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi