Vay Murat , hiç yayınlamayacağını sanmıştım Bende kamera olmadığı için görüntü çekemiyorum Bu yüzden sesimi de çıkaramadım.
O sabah siz gittikten sonra sardalya ile lüfer alamadım .Zaten beklediğim sonuçtu ama deneme yaptık işte.Çupra da yoktu.Yalnız ilave olarak sülünes ile 1 melanur ve 4-5 iri karagöz daha aldım Keşke diyorum tüm geceyi orada geçirseymişiz ama sizde takım kalmayacaktı Şimdi anlamışsındır neden takımları deniz kenarında hazırladığımı Akıntı , mera (kumluk , taşlık) ve olursa balığın durumuna göre gittiğim yerde hazırlıyorum .
Konuyu açtığın için teşekkür ederim Yoksa balığa gittiğimi yazmaya bile utanır oldum
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
bucalıfikret yazdı:murat geç olsun güç olmasın resimdeki yer org yaptığımız yermi
nedim seni gördüğümüze sevindik arasıra göster kendini
bacanağına selam.
fiko abi orası eceabat iskele saroza gittik ama kabatepedeki taş iskeleye gittik ay yoktu zifiri karanlıktı 1-2 saat durup döndük
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
hay maşallah ikinizide çok özlemişim arkadaşlar..nedim bu sitenin görünmezlerinden çanakkale organizasyonundan sonra resmini bir daha gören olmamıştır heralde.. bende ekleyeyim arkadaşlar daha yakından tanısın... çanakkale org.dan bir kaç resim..yav balığa gidiyonda nedim neden hiç rapor eklemiyorsun cezayı hakediyorsun haberin olsun..murat kardeşim iyi olmuş yoksa nedimi göremeyeceğiz...nedimin muhabbeti güzeldir..