Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapalaya Devam Yemli Tutmuyoruz.. 2
Tebrikler Furkan..

O merayı açık ettiğine pişman olacaksın..Sana bile yer kalmayacak..Happy

Bereketli olsun...Rastgele...
Bul
Yapmayın Dostlar, denizde mera göstermemek kadar bana anlamsız gelen bir şey yok...
Tatlı su balıkçılarını anlıyorum da denizde mera göstermemek bana çok garip geliyor.Koca derya balık hergün orada mı oluyor yani...Özellikle açık denizde taş koordinatları vardır elimizde...Bazen çok güzel balık alırız.Ertesi hafta tık demez...Biz de diğerine geçeriz.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Tebrikler Furkan, fotoğrafta kamışı sabitlemişsin.Sahte ile at-çek yapıyorsunuz değil mi?
Afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf

evet bahadır abi ağır kuşunla atıp çekiyoruz resimde rapala takılı makinanın açma teline hazır durumda dinleniyorum arada

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler Furkan,bereketli olsun.Meraya bakınca hayli sakin görünüyor,balık Boğaz'ın her yerinde diyorsunuz ondan herhalde;belli yerlere yığılma yok..
Bul
aygroup yazdı:Tebrikler Furkan..

abiciğim her yerde balık var bogazda balık patlamış durumda bana uzak dönüş zor oluyor
Bul
aygroup yazdı:Tebrikler Furkan..

abi zaten adım atmaya yer yok,
istanbulda balık tutan herkes biliyor ama cesur yürekler gidip balık tutuyor benim gibi keyfe keder balık tutanlar oraya arabayla geçerken bile bakmıyor gidip 10 km uzakta rahat rahat oltasını atıyor WinkSeerf
Bul
Lakerda yazdı:Tebrikler Furkan,bereketli olsun.Meraya bakınca hayli sakin görünüyor,balık Boğaz'ın her yerinde diyorsunuz ondan herhalde;belli yerlere yığılma yok..
mehmet abi yarın imkan olsada bir video yapsam yayınlasam tüm boğaz oltacı dolacak omuzların üstünden oltalar atılacak,hele birde hava güzel olsa offf offf Gulumse
Bul
kasap100 yazdı:Yapmayın Dostlar, denizde mera göstermemek kadar bana anlamsız gelen bir şey yok...
Tatlı su balıkçılarını anlıyorum da denizde mera göstermemek bana çok garip geliyor.Koca derya balık hergün orada mı oluyor yani...Özellikle açık denizde taş koordinatları vardır elimizde...Bazen çok güzel balık alırız.Ertesi hafta tık demez...Biz de diğerine geçeriz.

Bahadır..

Gülerek yazmıştık..Farkedemedin galiba..Yoksa denizde tabii olmaz öyle şey..Happy
Bul
SiyirdimBobo Balık kuzguncukta su üstü rapala yapıyormuş galiba şimdide oraya gitti
Bul
kasap100 yazdı:Yapmayın Dostlar, denizde mera göstermemek kadar bana anlamsız gelen bir şey yok...
AlkisAlkisAlkisbalık konusu amatör olacaksa hırs yapmanın alemi yok,kim nerede ne tutuyorsa yayınlasın herkes tutsun,AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  23.09.2016 tahsinm.kefallere devam. tahsinmersin 20 1,369 28-09-2016, 16:22
Son Yorum: MaVrUşGiL
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,667 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  Kaldığımız yerden devam selchuk 10 1,947 06-11-2012, 20:21
Son Yorum: ALTAYLI
  Boğaz'da at-çek'e devam 01.10.2012 ® FuRkAn * 22 3,579 04-10-2012, 08:52
Son Yorum: LeVrEkCi
  Mırmıra devam mariner8 33 6,867 21-09-2011, 15:17
Son Yorum: xfisher
  15.08.2011 sazana devam sciftcan 9 1,780 17-08-2011, 01:36
Son Yorum: mariner8
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,648 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  ispendeğe levreğe devam harun77 13 2,992 20-09-2010, 08:42
Son Yorum: yycolak
  At çek levrek avım ve yemli de gelen balıklardan bazıları FuRkAn * 30 6,321 01-09-2010, 21:26
Son Yorum: Bonetti2000
  Sazanlara Devam rusan 36 4,957 09-08-2010, 18:52
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi