Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Tebrikler Furkan..
O merayı açık ettiğine pişman olacaksın..Sana bile yer kalmayacak..
Bereketli olsun...Rastgele...
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Yapmayın Dostlar, denizde mera göstermemek kadar bana anlamsız gelen bir şey yok...
Tatlı su balıkçılarını anlıyorum da denizde mera göstermemek bana çok garip geliyor.Koca derya balık hergün orada mı oluyor yani...Özellikle açık denizde taş koordinatları vardır elimizde...Bazen çok güzel balık alırız.Ertesi hafta tık demez...Biz de diğerine geçeriz.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Tebrikler Furkan,bereketli olsun.Meraya bakınca hayli sakin görünüyor,balık Boğaz'ın her yerinde diyorsunuz ondan herhalde;belli yerlere yığılma yok..
aygroup yazdı:Tebrikler Furkan..
abiciğim her yerde balık var bogazda balık patlamış durumda bana uzak dönüş zor oluyor
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aygroup yazdı:Tebrikler Furkan..
abi zaten adım atmaya yer yok,
istanbulda balık tutan herkes biliyor ama cesur yürekler gidip balık tutuyor benim gibi keyfe keder balık tutanlar oraya arabayla geçerken bile bakmıyor gidip 10 km uzakta rahat rahat oltasını atıyor

Lakerda yazdı:Tebrikler Furkan,bereketli olsun.Meraya bakınca hayli sakin görünüyor,balık Boğaz'ın her yerinde diyorsunuz ondan herhalde;belli yerlere yığılma yok..
mehmet abi yarın imkan olsada bir video yapsam yayınlasam tüm boğaz oltacı dolacak omuzların üstünden oltalar atılacak,hele birde hava güzel olsa offf offf
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
kasap100 yazdı:Yapmayın Dostlar, denizde mera göstermemek kadar bana anlamsız gelen bir şey yok...
Tatlı su balıkçılarını anlıyorum da denizde mera göstermemek bana çok garip geliyor.Koca derya balık hergün orada mı oluyor yani...Özellikle açık denizde taş koordinatları vardır elimizde...Bazen çok güzel balık alırız.Ertesi hafta tık demez...Biz de diğerine geçeriz.
Bahadır..
Gülerek yazmıştık..Farkedemedin galiba..Yoksa denizde tabii olmaz öyle şey..

Balık kuzguncukta su üstü rapala yapıyormuş galiba şimdide oraya gitti