23-10-2009, 17:26
aramıza hoş geldiniz..

lapinavcısı_brs
|
23-10-2009, 17:26
aramıza hoş geldiniz..
![]()
23-10-2009, 18:19
ailemize hoşgeldiniz paylaşımlarınız daim olsun rast gele.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
23-10-2009, 23:48
Aramıza hoşgeldiniz...
23-10-2009, 23:53
hoşgeldiniz
![]() ![]()
24-10-2009, 07:06
(Son Düzenleme: 24-10-2009, 07:08, Düzenleyen: lapinavcısı_brs.)
HOŞBULDUK...
Güzel temennileriniz için herkese çok teşekkür ederim. ara sıra da olsa forumu takip ediyordum. Sevgili amcaoğlum "jackdavid " Cavit ağabeyim sayesinde tanıştım forumla. hatta yaklasık 2yıl önce Narlı'da "doktor" ile de tanıştık. Benim avcılığımda denizde yaklaşık üç yıldır var. deniz avcılığını da aşılayan "jackdavid" Cavit abimdir. ilk zamnlar çok sıkılıyordum olta basında beklemeyi ama Narlıda aldığım 1kg üzerindeki karagözün abdestiyle hala daha namaz kılıyoruz. Anlaşılan o kii dahada çoookkk kılacağız. Evlendikten sonra Bir ayağımızda Armutlu'da oldu. hatta takımları bile orada bırakır oldum. ama Armutlu'da Hatrı sayılır bi balık avı gerçekleştiremedim daha... Fıstıklı limanında birkaç gece karaköz peşine düştüm ama sonu hüsranla bitti. Şimdi merakla Lüferin Çinekopun körfeze girmesini bekliyorum. Benim anlatacaklarım şimdilik bu kadar. Herkese bereketli avlar diliyorum... RASGELE....
24-10-2009, 09:00
abdulllah narlı çok bereketli bir mera ama bu sene nedense ses çıkmadı oralardan,oralara bakmaya devam et bence.rastgele
![]()
24-10-2009, 16:42
ama Armutlu'da Hatrı sayılır bi balık avı gerçekleştiremedim daha...
Umarım en kısa sürede bu avı gerçekleştirir ve bizlerle paylaşırsın. Hoş geldin
24-10-2009, 22:16
Abdullah Bey ailemize hosgeldiniz
![]() Keyifli paylaşimlar dilerim ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
25-10-2009, 22:06
Nihat Bey. Narlıda avlanamıyorum artık. narlıdan direk geçiyorum. önümüzdeki yıl bi tekne alıp Armutluya bağlarsam o zamn tekneyle Narlı'ya karagöz peşine gelirim. Fıstıklı limanında karadan birkaçsefer denedim ama oltam hep kayalara takıldı. fakat karagöz sürüsünü gördüm sabah aydınlığında sığda yüzüyordu...
Nasipte ne varsa onu tutacağız... Herkese Rasgele... ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|