Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vermuda şeytan üçgeni gibiydik...
AlkisTebrıkler Hakan abı
Greek-team olarak valla Balandınes gemısı gıbısınız Avlarınız cok bereketlı ve
cesıt olarak ta masallahı var .
Daha Bollarını Dılerım

Saygılarımla,
Bul
aygroup yazdı:Çok güzel kareler...Allah o meradaki balıklara yardım etsin..Daha Faruk parakete atmaya başlayınca bakalım neler çıkacak..Gerçekten verimli bir yermiş..Beraber olmanız ayrı bir güzellik..Tebrik ederim.

Ellerinize sağlık..Sevgiler...

ahmet abi, evet dediğiniz gibi herşeyden güzel olan beraberliğimiz. ayrıca faruk abiden ve ahmet aibiden (mariner8) öğreneceğimiz çok şeyler varGulumse. biz şimdilik onların öğrencileriyiz. boynuz kulağı geçmeli.Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Hakan abı
Greek-team olarak valla Balandınes gemısı gıbısınız Avlarınız cok bereketlı ve
cesıt olarak ta masallahı var .
Daha Bollarını Dılerım

Saygılarımla,

fuat sağol!.. teşekkür ederim. size de bereketli avlar dilerim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
konu basligi cok guzelSiyirdimAlkis
meradan memnun kaldiginiza sevindim....
siz sorun biz soyleriz..lafi olmaz...derya deniz...kimsenin domates tarlasi degil.
Feridun(manisalideli)nin imzasinda,yazdigi gibi..Nazar etme ne olur..at-cek seninde olurAlkis..cok dogru...sende gel meraya al baligini
neyse...baliklar sahane..afiyet olunSeerf
Bul
hakan hocam serkan abi çok bereketli ve bol çeşitli bir av günü olmuş elinize emeğinize sağlık Seerf denizin en lezzetli balıklarını almışsınız. Alkis faruk abinin sürprizi de es geçmeyelim güzel mera bulmuşGulumse

birde en son fotoda en alt soldaki balığı tanıyamadım ben nedir acaba ?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:hakan hocam serkan abi çok bereketli ve bol çeşitli bir av günü olmuş elinize emeğinize sağlık Seerf denizin en lezzetli balıklarını almışsınız. Alkis faruk abinin sürprizi de es geçmeyelim güzel mera bulmuşGulumse

murat sağ ol. evet faruk abi "gizli mücevver". sağ olsun bizi meraya götürdü de keyif yaptık.

!!! Hangi balığı diyorsun; anlamadım. gösterirsen söylerim. gerçi tuttuğumuz balıkları konuya yazdım.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Albatros-gr yazdı:konu basligi cok guzelSiyirdimAlkis
meradan memnun kaldiginiza sevindim....
siz sorun biz soyleriz..lafi olmaz...derya deniz...kimsenin domates tarlasi degil.
Feridun(manisalideli)nin imzasinda,yazdigi gibi..Nazar etme ne olur..at-cek seninde olurAlkis..cok dogru...sende gel meraya al baligini
neyse...baliklar sahane..afiyet olunSeerf

doğru söylüyorsun abi; ama kaç kişi senin gibi düşünüyor ki!.. samimiyet ve dürüstlük her zaman dostluk bağlarını hem kalıcı kılmıştır hem de güçlendirmiştir. tekrar sağ ol!..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
fish or die yazdı:hakan hocam serkan abi çok bereketli ve bol çeşitli bir av günü olmuş elinize emeğinize sağlık Seerf denizin en lezzetli balıklarını almışsınız. Alkis faruk abinin sürprizi de es geçmeyelim güzel mera bulmuşGulumse

naxos 5 yazdı:murat sağ ol. evet faruk abi "gizli mücevver". sağ olsun bizi meraya götürdü de keyif yaptık.

!!! Hangi balığı diyorsun; anlamadım. gösterirsen söylerim. gerçi tuttuğumuz balıkları konuya yazdım.
samimi soyluyorum
bende baktim banda anlayamadim.....
Murat olayi biraz aydinlat kardesim..
hangini soruyorsun?
jjjjjj`li bir durum mu var yoksa?SiyirdimBobo
Bul
Alkistebrikler greak team...çok güzel av yapmışsınız....Alkis
Bul
Güzel av olmuş tebrikler, Faruk abiyede sizler adına ayrıca teşekkürler. Afiyet olsun. Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,775 01-12-2012, 12:11
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi