Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nihayet balıktayım
Orhan abi her türlü hava muhalefetine rağmen avını gerçekleştirmişsin.Ama aman dikkat abicim.
Yarından itibaren hava 2-3bft haberin olsunWinkGüzel av olabilir.
Balıklar gayet şık.Bereketli ve afiyet olsun.
RastgeleAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
uzman42 yazdı:Orhan abi tebrikler emeklerinize sağlık,böyle havalarda arkadaşlarında dediği gibi bundan iyisini bulmak zor gibi , neyse tekrar tebrikler...Alkis
Teşekkür ederim Seerf

kasap100 yazdı:Orhan abi her türlü hava muhalefetine rağmen avını gerçekleştirmişsin.Ama aman dikkat abicim.
Yarından itibaren hava 2-3bft haberin olsunWinkGüzel av olabilir.
Balıklar gayet şık.Bereketli ve afiyet olsun.
RastgeleAlkisSeerf
Bahadır,neye inanacağımı şaşırdım.Yalnız yarın için rüzgar uygun,şu an yağmur yine başladı.Nasipse sabahtan bi yoklama çekerimBoboteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan kardeş balıklar bir harika.Mordoğanda hava o kadar bozukki saati satine uymuyor.Sen fırsatını bulup balığa çıkmışsın ve bayağıda iyi balık almışsın. tebrikler. afiyet olsun.AlkisSeerf
Bul
maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş balıklar bir harika.Mordoğanda hava o kadar bozukki saati satine uymuyor.Sen fırsatını bulup balığa çıkmışsın ve bayağıda iyi balık almışsın. tebrikler. afiyet olsun.AlkisSeerf
Sabah herşey güzeldi,taaki ben balığa çıkıncaya kadarHadiordanöğleden sonrada rüzgar azalır diye bekledim nerde,bunada şükür.Yarın hava yine iyi veriyor balığa çıkarsan sanada rastgele.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan abi başlıktanda yazdıklarındanda balık tutmayı özlediğin belli,
hava şartlarına rağmen tavalık çıkmış güzel olmuş,
afiyet olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:orhan abi başlıktanda yazdıklarındanda balık tutmayı özlediğin belli,
hava şartlarına rağmen tavalık çıkmış güzel olmuş,
afiyet olsun rastgele AlkisSeerf
Nihat,denizi yakından görüpte çıkamamak dahada zor.Neyse bugün pasımı attımBoboTeşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Nihat,denizi yakından görüpte çıkamamak dahada zor.Neyse bugün pasımı attımBoboTeşekkür ederimSeerf
bilmemmi abi her sabah 8 km boğazı seyrederek hem kıyı hem tekne avcılarını seyrederek işe gidiyorum günde 3-4 kez 500 metre yürüyüp deniz kenarına iniyorum her akşam tekrar 8 km eve dönüyorum ve işin kötüsü ben her istedigimde imkan yaratıp balığa gidemiyorum yani durumum daha vahim Siyirdim
Bul
Bereketli olsun Kaptan,ilk fotoda en sağdaki balığın cinsini çıkaramadım ?
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Kaptan,ilk fotoda en sağdaki balığın cinsini çıkaramadım ?

Sorduğunuz balık hanos balığı,teşekkür ederim Mehmet beySeerf
Bornova - izmir
Bul
babacım 2 saat için süper bir av olmuş...ava çıkarken emektarlamı yoksa yeni tekne ilemi çıktın..birde çapa ipi için su kuyularında kullanılan çıkrık modelini düşünsene hiç karışmazWink tebrik ederim babacım...Alkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,924 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,401 18-08-2012, 21:22