Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uzun ahmet izmir'de
nedim benimde hayalimde izmire yerleşmek var da heralde ancak emeklilikte olur yada olamaz artık bakalım kısmet Gulumse,
ahmet abi maşallahın var iyi geziyorsun Seerf
Bul
ahmet abi hoş geldin izmire Seerf ilk görevi başladı şu sıralarda 9,30 ve 14,30 iki sınav var
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar selam bugün yalçın aradı uzun ahmet geliyor dedi tabiki işyerinden apor topar buca'ya geldim yalçının dükkanına uzun ve deniz aşığı(çetin)de gelmiş sarmaş dolaş derken vaktin nasıl geçtiğini anlamadık uzunum izmire görevli olarak gelmiş pazar günü yolculuk nasipse pazargünü tekrar görüşeceğiz uzun ahmet teşekkür ederim .iyiki varsınız.AlkisAlkisAlkisAlkis

Hepinize ben teşekkür ederim arkadaşlar, bu kadar iyi insanlar bir arada hepinizi çok seviyorum, bir haftasonu izmirdeyim ve yabancılık çekmiyorum, iyiki varsınız...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:Uzun,İzmire hoşgeldinSeerfumarım herşey gönlünce olur.Rastgele.Fiko günün fotoları yalçındamıBobo

Eyvallah babacım teşekkür ederim, yine seninle tanışmak nasip olmadı inşallah ilerleyen zamanlarda.. günün fotoları bende pazartesi yükleyeceğim allah nasip ederse..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yalovalı77 yazdı:İşte bizim aile işte misafir perverlik uzunum bizdende izmire selamlar.Alkis

Ve aleyküm selam olsun haşim selamın başüstüne..

Albatros-gr yazdı:Ahmet Izmir`e hosgeldin..
sizlere iyi muhabbetler beylerSeerf
fotolari bekliyoruz

Teşekkürler faruk abi, sağolun..

deniz aşığı yazdı:uzun ahmet kardeşim seninle tanıştığıma çok memnun oldum ö.m telefonunu verirsen yarın balçovaya geleceğim orada da görüşmek isterimSeerf

Çetin abi özelden yazdım burdanda veririm farketmez..

türkcell 0 536 241 37 32
avea 0 507 333 98 60
thunderbolt yazdı:Çok keyifli bir buluşma olduğuna eminim Alkis Fotoları bekliyoruz 76

Aslında İzmir benim de gönlümde yatıyor ama sadece gezmek değil , orada sürekli yaşamayı istiyorum Snifsinf Sizlerle sürekli görüşmek , Yalçın Abim'in dükkanın müdavimi olmak ; ne güzel olurdu Affet

Nedimim olmazmı hemde ne keyifli..

İzmir çok güzel ben bile kendimi hazırlıyorum desem yalan olmaz..
Yalçın abimin elinden kokareç yemedinmi kokareç yedim deme..
Uzun_ahmet yazdı:Hepinize ben teşekkür ederim arkadaşlar, bu kadar iyi insanlar bir arada hepinizi çok seviyorum, bir haftasonu izmirdeyim ve yabancılık çekmiyorum, iyiki varsınız...

Abi kendi şehrim de dahil birçok şehir gördüm , İzmir Büyükşehir olduğuhalde ortamı , insanları başka güzel Wink Ama Eskişehir de acayip güzel , bana göre bir tek denizi eksik Smile Forumumuzun insanları zaten muhteşem , iyi ki sizler varsınız ve bu ortamımız var Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
MaVrUşGiL yazdı:ahmet abi, gezginci emmiyi geçtin bakıyorumda Bobo helal olsun nediyim.
O muhabbet ortamının ne tatlı olduğunu tahmin edemiyorum Seerf güzel insanlar bir araya gelmişki, tadından yenilmez Alkis

Serkanım teşekkür ederim, 2 hafta sonra nerdeyim bilinmez bakarsın mehmetali abinin yanında hiç belli olmaz nasip diyelim..
Serkanım böylesi muhabbeter çok neşeli ve harika geçiyor..
yalova tatar yazdı:uzunum hem görev hemde çocukla beraber güzel bi hafta sonu geçirirsin.Affet
çetin üye tlf ları diye konu var uzunun ve diğer arkadaşların tlf noları mevcut ordan ulaşabilirsin

Eyvallah tatarım sağolasın..

LeVrEkCi yazdı:nedim benimde hayalimde izmire yerleşmek var da heralde ancak emeklilikte olur yada olamaz artık bakalım kısmet Gulumse,
ahmet abi maşallahın var iyi geziyorsun Seerf

Nihatım öyle oluyor gezelim görelim dostluğumuz pekişsin..

fish or die yazdı:ahmet abi hoş geldin izmire Seerf ilk görevi başladı şu sıralarda 9,30 ve 14,30 iki sınav var

Sağolasın Muratım teşekkür ederim, oturum saatlerinide öğrenmişsin bakıyorumda..Happy
uzun ahmetle şimdi görüştüm yalçının yanındaymış organize olamadığımız için bugün görüşemedikHadiordan inşallah birdahaki sefere daha sık görüşürüzSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir'in Kurtuluşu bucalıfikret 2 868 10-09-2014, 09:16
Son Yorum: yaser2sultan
  Uzun Ahmet (Ahmet Kanmaz) HAŞİM77 29 3,071 06-02-2014, 18:51
Son Yorum: Cihan Deniz
  ahmet-besiktepe (40) LeVrEkCi 12 2,594 05-11-2008, 22:08
Son Yorum: aahmet
  9 EYLÜL İZMİR ALTAYLI 22 3,505 10-09-2007, 20:49
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü: