21-11-2009, 10:20
nedim benimde hayalimde izmire yerleşmek var da heralde ancak emeklilikte olur yada olamaz artık bakalım kısmet
,
ahmet abi maşallahın var iyi geziyorsun

ahmet abi maşallahın var iyi geziyorsun

uzun ahmet izmir'de
|
21-11-2009, 10:20
nedim benimde hayalimde izmire yerleşmek var da heralde ancak emeklilikte olur yada olamaz artık bakalım kısmet
![]() ahmet abi maşallahın var iyi geziyorsun ![]()
21-11-2009, 10:44
ahmet abi hoş geldin izmire
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
21-11-2009, 16:01
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar selam bugün yalçın aradı uzun ahmet geliyor dedi tabiki işyerinden apor topar buca'ya geldim yalçının dükkanına uzun ve deniz aşığı(çetin)de gelmiş sarmaş dolaş derken vaktin nasıl geçtiğini anlamadık uzunum izmire görevli olarak gelmiş pazar günü yolculuk nasipse pazargünü tekrar görüşeceğiz uzun ahmet teşekkür ederim .iyiki varsınız. Hepinize ben teşekkür ederim arkadaşlar, bu kadar iyi insanlar bir arada hepinizi çok seviyorum, bir haftasonu izmirdeyim ve yabancılık çekmiyorum, iyiki varsınız...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
21-11-2009, 16:03
orhanekmekci yazdı:Uzun,İzmire hoşgeldin Eyvallah babacım teşekkür ederim, yine seninle tanışmak nasip olmadı inşallah ilerleyen zamanlarda.. günün fotoları bende pazartesi yükleyeceğim allah nasip ederse..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
21-11-2009, 16:05
yalovalı77 yazdı:İşte bizim aile işte misafir perverlik uzunum bizdende izmire selamlar. Ve aleyküm selam olsun haşim selamın başüstüne.. Albatros-gr yazdı:Ahmet Izmir`e hosgeldin.. Teşekkürler faruk abi, sağolun.. deniz aşığı yazdı:uzun ahmet kardeşim seninle tanıştığıma çok memnun oldum ö.m telefonunu verirsen yarın balçovaya geleceğim orada da görüşmek isterim Çetin abi özelden yazdım burdanda veririm farketmez.. türkcell 0 536 241 37 32 avea 0 507 333 98 60
21-11-2009, 16:07
thunderbolt yazdı:Çok keyifli bir buluşma olduğuna eminim Nedimim olmazmı hemde ne keyifli.. İzmir çok güzel ben bile kendimi hazırlıyorum desem yalan olmaz.. Yalçın abimin elinden kokareç yemedinmi kokareç yedim deme..
21-11-2009, 16:08
Uzun_ahmet yazdı:Hepinize ben teşekkür ederim arkadaşlar, bu kadar iyi insanlar bir arada hepinizi çok seviyorum, bir haftasonu izmirdeyim ve yabancılık çekmiyorum, iyiki varsınız... Abi kendi şehrim de dahil birçok şehir gördüm , İzmir Büyükşehir olduğuhalde ortamı , insanları başka güzel ![]() ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
21-11-2009, 16:11
MaVrUşGiL yazdı:ahmet abi, gezginci emmiyi geçtin bakıyorumda Serkanım teşekkür ederim, 2 hafta sonra nerdeyim bilinmez bakarsın mehmetali abinin yanında hiç belli olmaz nasip diyelim.. Serkanım böylesi muhabbeter çok neşeli ve harika geçiyor..
21-11-2009, 16:15
yalova tatar yazdı:uzunum hem görev hemde çocukla beraber güzel bi hafta sonu geçirirsin. Eyvallah tatarım sağolasın.. LeVrEkCi yazdı:nedim benimde hayalimde izmire yerleşmek var da heralde ancak emeklilikte olur yada olamaz artık bakalım kısmet Nihatım öyle oluyor gezelim görelim dostluğumuz pekişsin.. fish or die yazdı:ahmet abi hoş geldin izmire Sağolasın Muratım teşekkür ederim, oturum saatlerinide öğrenmişsin bakıyorumda.. ![]()
21-11-2009, 19:30
uzun ahmetle şimdi görüştüm yalçının yanındaymış organize olamadığımız için bugün görüşemedik
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İzmir'in Kurtuluşu | bucalıfikret | 2 | 868 |
10-09-2014, 09:16 Son Yorum: yaser2sultan |
|
Uzun Ahmet (Ahmet Kanmaz) | HAŞİM77 | 29 | 3,071 |
06-02-2014, 18:51 Son Yorum: Cihan Deniz |
|
ahmet-besiktepe (40) | LeVrEkCi | 12 | 2,594 |