Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıga hayatı degişmeyin
Arkadaşlar,

Birde olaya diğer tarafından bakalım şu anda bu forumda bulunan herkesin çalışmak dışında çok ciddi bir uğraşısı var ve uğraşı bizi hayatın yoğun temposundan ve sıkıntılardan kurtarmak için başvurduğumuz en güzel yöntem,

ancak yazdıklarınızın temel noktasında bu zevkin ailelerimizle paylaşamamanın yada onlarla daha sık zaman geçirememenin gerginliğinide yaşıyoruz.

Ben balıkçılık tutkusunun aslında denize olan tutkumuzdan kaynakladığına inanıyorum bu tezimden yola çıktığımda dünyanın en güzel şehrinde yaşama şansına sahibiz. ancak ;

1- Topu topu iki adet marinamız ve o marinalara tekne bağlamak herkesin harcı değil
( Balıkçı barınaklarının imkanları ailelerimizle beraber olmamız için uygun değil )
2- Tekne sahibi olmak halen toplumuzca ve yöneticilerimizce lüks gibi görülüyor ( Alınan vergiler )
3- Marmara denizini bir çöplük gibi kullandık ve şimdi temizlemeye çalışıyoruz.
(Mükemmel Prens adalarımız var ama biz yararlanamıyoruz. Dubai emirliği yapma adalar oluşturmak için milyarlarca dolar harcıyor )
4- Halen bir denizcilik bakanlığımız yok ve politikalarımızı müsteşarlık düzeyinde belirliyoruz.
( Neyseki halen görevdeki müsteşarımız amatör denizcilik hakkında bir çok değişikliğe imza attı ve atmayada devam edecek) ve daha yukarıya eklenebilecek bir çok madde

Eğer bu yukarıdaki olumsuzlar olmasa insanlar rahatlıkla tekne alarak geniş imkanları olan yerlere bağlayabilseler denizlerimiz daha temiz olsa acaba bizimle beraber denize yada balık tutmaya gelmeyen yada gelemeyen ailelerimizi
yanımıza alabilirmiyiz ? hafta içi olmasada hafta sonlarında trafik keşmekeşi yerine Çam Limanının ( Heybeliada Arkası ) yada Kınalıada açıklarının keyfini beraber sürebilsek bazen bu olumsuzluklardan dolayı bencilleşmemize neden olan bu hobimizi ailelerimizinde katılımıyla daha sosyal bir hale getirememezmiydik.

Not: İstanbulda yaşağım için daha çok şehirimize özel olarak yazımı kalem aldım ancak genel olarakda bu olumsuzluklar ülkemizin her yanında mevcut
Bul
arkadaşlar bende sizin mesjlarınıza katılıyorum ailemiz herşeyden önce gelir fırsatını bullduğum zaman bende ailemle birlikte balığa giderim4 vardiya çalıştığım için balıktutmaya zaman ayırabiliyorum ben aktif olmayı seven bir insanım bu siteye üye olduysam sizlerle paylaşmak isterim bir birimize yorumlar yapmak isterim.
bana göre sizlerde benim ailemin parçasısınız bana göre sitemizde
bir aile bu aileyide ihmal etmemek resim , anılarımızı göndermemiz gerekir
bu site ailemizde resim,anılarımız ile yaşatılır.Bence balıkçılk bir tutkudur
hastalıklar geçer ama tutkular asla geçmez.
bu ailenin bir ferdi olarak hepinizi seviyorum sevgiler saygılar.

rasgele
Bul
konu yazıldıgında heralde sitede az insan varmış ki herkesin başındaki bu olaya cevaplar gelememiş Siyirdim
eskiden durumum böyleydi ve bunun farkına varmışımki son senelerde artık böyle değilim,genelde eşim ve çocuklarımla zaman geçirebilmek için onların uyudugu saatler olan sabah 05:00 ila 10:00 arası işimi halledip kenara geliyorum ancak balık varsa 1-2 saat daha uzatabiliyorum sonrası aileyle geçiyor GulumseSeerf
Bul
benim bu halime alıştılar zaten çocuk oldu delikanlı18 yaşında bir iş varsada hafta içi hallederim hafta sonubalıkta olmak en iyisiSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Nihat bu konu epey bir eski ama hala yeni bir konu,
Biz kim için yaşıyor ve çalışıyoruz sorusunun içinde saklı olan kişi yada kişiler için..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
abi evlı fılan degılım.evlenmedende bu ıkılemın nekadar zor oldugunu bılemem tabı ama bende kendımce bı kac yorum yapmak sıtıyorum.
bence aıle herzaman on planda olmalı.
hıhat abı bu yanlısın farkına varması cok ıyı olmus.eger aılesıyle daha cok vakıt gecırmek ısteyenler varsa uykularından feragat edıp sabah cok erken saatlerınde veya gece gec saatlerde balıga cıkmaları daha ıyı olur.
veya balıga aılece de gıdılebılır.bu cok zor bısey degıl.
arnavutkoy-bebek sahılıne balıkcıları ızlemeye gıtmıstım bı ara.orda balık tutan bı aıle gozume carptı.adam balık tutuyordu karısıda arkada banklarda oturuyordu ve yanında da bebek arabasında kucuk cocukları vardı.adam balıkları tuttugunda kadın kalkıp ıgnelerden balıkları cıkarıp tekrar oturuyordu.
bu sekılde neden olmasın?
herkes hanımını kalabalık ortamlara goturmek ıstemeyebılır ama gayet tenha yerlerde yok degıl.
hee balık yok dıye tenhadır muhtemelen ama bence ınsanın esıyle beraber balık tutmanın zevkının onune gecemez.
Bul
musty34 yazdı:abi evlı fılan degılım.evlenmedende bu ıkılemın nekadar zor oldugunu bılemem tabı ama bende kendımce bı kac yorum yapmak sıtıyorum.
bence aıle herzaman on planda olmalı.
hıhat abı bu yanlısın farkına varması cok ıyı olmus.eger aılesıyle daha cok vakıt gecırmek ısteyenler varsa uykularından feragat edıp sabah cok erken saatlerınde veya gece gec saatlerde balıga cıkmaları daha ıyı olur.
veya balıga aılece de gıdılebılır.bu cok zor bısey degıl.
arnavutkoy-bebek sahılıne balıkcıları ızlemeye gıtmıstım bı ara.orda balık tutan bı aıle gozume carptı.adam balık tutuyordu karısıda arkada banklarda oturuyordu ve yanında da bebek arabasında kucuk cocukları vardı.adam balıkları tuttugunda kadın kalkıp ıgnelerden balıkları cıkarıp tekrar oturuyordu.
bu sekılde neden olmasın?
herkes hanımını kalabalık ortamlara goturmek ıstemeyebılır ama gayet tenha yerlerde yok degıl.
hee balık yok dıye tenhadır muhtemelen ama bence ınsanın esıyle beraber balık tutmanın zevkının onune gecemez.
bu aralar boğazda bende aynen böyle yapıyorum kızımı eşimi ve oğlumu alıp gidiyorum Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu aralar boğazda bende aynen böyle yapıyorum kızımı eşimi ve oğlumu alıp gidiyorum Gulumse
bence cok ıyı yapıyorsun abı.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  eski üyelerimiz balığa gitmiyor galiba naxos 5 28 4,461 25-10-2008, 23:24
Son Yorum: thunderbolt
  Balığa çıkan varmı balıkcızakir1 35 5,507 14-01-2008, 21:39
Son Yorum: andrail gail

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi