Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çuha Çiçeği
ayrıca görüntüler kartpostal niteliğindeAlkisAlkis(amatör fotoğrafçı gözüyle)Wink
Bul
hııımm mis gibi görüntüler çiçeklerin çok ama çok güzelmişAlkis. haşim, sağlıkla büyüt.seninde emeklerini allah boş çevirmesin,ellerin dert görmesin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Müthiş görüntüler Alkis Neyse ki ablam görmüyor bu görüntüleri , yoksa şimdiye kadar Yalova yolundaydık Siyirdim Çuha'nın çiçeğinin şifalı bitkilerden olduğunu da okumuştum , acayip faydaları var Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
geçen yıl o çuha çiçeklerinden almıştık ve haşim abiyle orda tanışmıştı elleri dert görmesin sabırla onları büyütüyor
AlkisAlkis
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
Nasıl bir güzelliktir bunlarAlkis
Emeğine sağlık Haşim. Bize böyle güzellikleri görme fırsatı tanıdığın için teşekkürler...Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
içim açıldı haşimcim
allah emeklerini karşılıksız bırakmasın
ellerin dert görmesin
teşekkürler
Bul
Elinize kolunuza sağlık, harika görüntüler. Hayırlı işler. Alkis
Bul
Haşim abi ne desem ne söylesem bu muhteşem renk cümbüşünü, bu harikalığı anlatamam. AlkisAlkisAlkis
Süper resimler ve şahane çiçekler için teşekkür ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ayrıca tüm kalbimle söylüyorum sizlerde bu çiçekler gibi güzel ve iyisiniz. İyiki varsın amatör balıkçı forum. Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
haşim bey çok güzeller valla hanımdan önce ben istiyorum bunlardan eline emeğine sağlıkAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çanta Çiçeği HAŞİM77 26 4,860 17-04-2010, 23:09
Son Yorum: HAŞİM77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi