Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2009`dan kareler
Yeni yılda trofesi çok olan bereketli avlar dilerimAlkisgeçtiğimiz yılı fotolarla çok güzel anlatmışsın farukSeerfrastgele.
Bornova - izmir
Bul
Güzel bir yıldı....
2010 yılınında; sağlık, mutluluk ve bol balıklı keyifli avlarının devamını dilerim Faruk abi...Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bu yıl senin ve arkadaşlarının raporlarını büyük bir zevkle izledik kaptan.Önümüzdeki sezon tüm beklentilerinin gerçekleşmesi dileğimle..
Alkis
Bul
Faruk Bey;

2009 yılı sizin için bereketli biryılmış. insallah 2010 daha bereketli olur. Herşey gönlünüzce olsun....
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
çok güzel kareler, nicelerine inşallah..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Faruk abi dilerimki 2010 yılı sezonu daha bol ve büyük avların olur. Güzel paylaşıma teşekkürler.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
farukcum 09 u güzel resimlerle süslemişsinAlkis 2010 da da daha verimli geçmesi dileklerimle rastgeleSeerf
Bul
murki yazdı:Süper paylaşımlarının devamını dileriz abicim. Her biri birbirinden harika. Sağlıcakla rastgele. AlkisSeerf
tesekkur ederim Murat..hafta sonundaki avinizda sizlerde guzel,baliklar tutarsiniz insallah..
rastgele
Kamil ILIPINAR yazdı:akrabam yeniyılda daha iyileri oltana takılması dileğiyle Seerf
tesekkurler Kamil...sizlerede yeni yilda bol balikli avlar
bestvz yazdı:Faruk Abı

Valla cok denedım kıyıdan at cek kolum koptu kas bıle yaptım
ama sonuca ulasamadım .Denemelere devam edıyorum
Elınde sonunda bunlar Akdenızde ıs yapacak .

Saygılarımla,
Siyirdimyapma Fuat,yaw...antremandan baska bir sey yok yani..
vay canina
bir gun bu yamashitalarla kim ne tuttu diye bir konu acmayi dusunuyorum,,
fakat gelecek cevaplardan korkuyorumSiyirdim
bende sanki yamashitanin bayisiyimHadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ben anladım.yıla bir kucak mercanla girmişsin,ondaan yıl öyle geçti.yeni yıla nasıl girersen öyle gider derler ya.Bobo.fotolarınla bu seneki nostaljini yaşattın,gerçekten güzel avlarmış.yeni sezonda daha bol,daha iri balıkların olsun.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
orhanekmekci yazdı:Yeni yılda trofesi çok olan bereketli avlar dilerimAlkisgeçtiğimiz yılı fotolarla çok güzel anlatmışsın farukSeerfrastgele.
tesekkurler Orhan abi..sizlerede bol balikli bir yeni sezon dilerim
kasap100 yazdı:Güzel bir yıldı....
2010 yılınında; sağlık, mutluluk ve bol balıklı keyifli avlarının devamını dilerim Faruk abi...Alkis
tesekkurkler Bahadir,sizlerede ayni dilekleri tum kalbimle dilerim
Lakerda yazdı:Bu yıl senin ve arkadaşlarının raporlarını büyük bir zevkle izledik kaptan.Önümüzdeki sezon tüm beklentilerinin gerçekleşmesi dileğimle..
Alkis
tesekkurler Mehmet abi...
balikli ,bazende baliksiz..olsada raporlarimiz begendiginize sevindim
sizlerede guzel ve bol balikli bir sezon dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Amatör balıkçıların seveceği bir film(To The Sea 2009) ozoca51 17 3,667 23-05-2011, 01:49
Son Yorum: yycolak
  2009 sezonu kapanmıştır gelsin 2010 LeVrEkCi 19 3,548 07-11-2009, 22:27
Son Yorum: turna
  1 Eylül 2009 İzmirde idim Uzun_ahmet 53 7,022 07-09-2009, 10:59
Son Yorum: LeVrEkCi
  13-6-2009 Keskin göleti kontrol Uzun_ahmet 61 7,922 18-06-2009, 23:52
Son Yorum: Ege
  17.05.2009 gelen varmı b.kral 18 3,192 18-05-2009, 13:11
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi