Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıkların dünyası
yarın lapin avına gitmeyi düşünüyorum ama yağmur ve soğuktan hasta olursam diye korkuyorum... sabah ola hayrolaaa....
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
nihat harika fotolar.. insan merak ediyor acaba bu kadar bol balık olan tertemiz bir deniz varmıdır...teşekkürler..istanbula gelirsem mutlaka bende gezmek isterim bu akvaryumuGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
elleri dert görmesin nihatcım
harika fotolar
teşekkür ederizAlkis
Bul
nihat emeğine sağlık gerçekten orada olmak hoş bir duygu olsa gerek en çokda fenerbahçeli balıklar hoş duruyor Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:evet abdullah bayrampaşada dev bir akvaryum kurulmuş,gerçekten görülmeye değer bir mekan olmuş.
tesekkurler Nihat..
tam soracaktim nerede diye
yukaridaki cevabini gordum
super bir seyAlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Güzel fotolar için teşekkürler Nihat Alkis
Bul
Dostum eline emeğine sağlık güzel bi paylaşım olmuş bizler de sayende gitmiş kadar olduk ama o kadar balığın içinde olupta yakalama zevkini yaşayamamak baya bi zor olmuştur senin için teşekkür ederim saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Haftaya kısmetse bizde oraya geliyoruz...Çok güzel kareler...

Keşke içeriye girerken oltalarıda soksalar...Gulumse
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
abi gerçekten mükemmel duruyorlar hep tutacak değilizya birazdan seyredelim , nasıl yaşadıklarını neler yaptıklarını görelim dimiSmile bunlar yemeklik değil seyirlik
Bul
Sanırım 1 ayı geçmiştir burası açılalı ve meraktan çatlamaktayım Siyirdim Güzel kareleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz Nihat'çım Alkis Çocuklarla o tüp geçitten geçmek kimbilir ne kadar güzel olurdu Smile Yalnız belli bir süre var mı ki ? Yoksa ben resmen sabahtan akşama kadar o camdan tüpün tabanına yatar , akvaryum kapanana kadar etrafı seyretmek isterdim Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dinazorlarin dünyasi YaKaMoZ 11 2,000 19-06-2012, 16:32
Son Yorum: YaKaMoZ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi