Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hamsi ve kar......
LeVrEkCi yazdı:sedat olmamış sossuz olmuş Gulumseafiyet olsun güzel bir gün geçmiş Seerf

nihat senin elinden sos olması lazımdı lazımdı oraya Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
istersen sen orhangaziye gelirken soslu bi şeyler getir yolda tüketmek için SeerfSiyirdim büyük reisle Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:sedat olmamış sossuz olmuş Gulumseafiyet olsun güzel bir gün geçmiş Seerf
abi sen hazırla ozaman bu haftada senın sosludan yiyelim ne yapalım bız kuru kuru goturduk Gulumse
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
yalova tatar yazdı:sedatcığım kışın yazlık nasıl oluyorSeerf afiyet bal şeker olsun .mert ede selamlar bende karda mangal yaptım ama resimler yok secret
anla işte abi hem yazlık hem kışlık nasıl oluyosa SiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimama yazın daha guzel oralar bence. yerde SAPANCA.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
Sedat herşey iyi güzel afiyetler olsun da;orada o mangalın yeri yanlış !!
O fotolarını koyduğun kar altındaki harika manzaralı yere masayı, malzemeyi, mangalı karlar üzerine kuracaksın,UUUFFF Uludağ,Sarıalan geldi aklıma..
Bul
Balık ve dostluk harika sedat afiyet olsunSeerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yalova tatar yazdı:nihat senin elinden sos olması lazımdı lazımdı oraya Alkis

hamsiye nasıl sos yapılır bilmem ama ben olsam asma yaprağına sarar da ızgara yapardım.. yaprak ekşisini ve tadını da verince harika oluyor.. (Bu mevsimde taze asma yaprağını nereden bulacağım ki derseniz.... valla bizde var sarıp sarıp yiyoruz, onu siteden habersiz balık partisine gidenler düşünsün Smile
Bul
yuh be nereye gittin öyle ekmeksiz götür Siyirdim bir daha asla balık zamanı tatile gitmeyecem gittik kafayı yedim orda olta yok bir şey yok
Bul
KonuşanBalık yazdı:hamsiye nasıl sos yapılır bilmem ama ben olsam asma yaprağına sarar da ızgara yapardım.. yaprak ekşisini ve tadını da verince harika oluyor.. (Bu mevsimde taze asma yaprağını nereden bulacağım ki derseniz.... valla bizde var sarıp sarıp yiyoruz, onu siteden habersiz balık partisine gidenler düşünsün Smile
ne diyecegımı şaşırdım valla bılseydım izin alırdım ama inanın bu halıde cok guzel oluyo cok. bu arada bursada ne tur avlar yapılıyo tatlı su avı olarak alabalık cıkıyomu bılgınız varmı acaba.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
FuRkAn * yazdı:yuh be nereye gittin öyle ekmeksiz götür Siyirdim bir daha asla balık zamanı tatile gitmeyecem gittik kafayı yedim orda olta yok bir şey yok

valla furkan ne gıdıyo bılıyonmu of of of yanınada kuru sogan ah ah .Hehe
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hamsi Boğaziçi 14 2,818 24-12-2007, 23:28
Son Yorum: alien13
  hamsi bulamıyorumm LeVrEkCi 18 2,515 03-11-2007, 11:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü: